25. jun
Tom Erik Olsen (t.v.) og Ole Eskild Dahlstrøm jubler her for scoring i 6-1-seieren mot Frisk Asker i den andre NM-finalen i 2002.
 
Klubblegende blir Dragons-trener
Tom Erik Olsen har nest flest Storhamar-kamper gjennom tidene, og drakta har fått hedersplass i hallen. Nå går han inn i trenerteamet.

Publisert: 29.jan.2014 13:03
Oppdatert: 31.mar.2014 18:45

Hovedtrener Rune Gulliksen bekrefter nyheten overfor h-a.no.

– Det er mye historie med Tom Erik Olsen i Storhamar Dragons. Drakta hans henger jo i taket i hallen også. Han er en type som kan utfordre meg litt, og det trenger jeg, sier Gulliksen, som er svært glad for å få med seg Olsen på laget.

Styrt av hjertet

Onsdag er foreløpig ingen formell avtale i boks, ifølge Olsen selv, som har «mange prosjekter på gang» som han må få avklart. Men han bekrefter at han skal bidra så mye som mulig.

– Dette er en stor utfordring, og det tente meg. Hjertet mitt sa at jeg måtte gripe sjansen, sier den tidligere landslagsspilleren.

Første trening onsdag

Han fikk en telefon fra klubben tirsdag og skal i møte med Gulliksen i dag. Han har derfor ikke rukket å fordøye sin nye rolle helt, men allerede i kveld skal han etter planen entre garderoben og isen til sin første trening.

– Det blir veldig kult! Jeg skal bidra med mye humør og vi skal kjøre på. Det er ikke så lenge jeg ga meg som spiller heller, så jeg vet hvordan det er å gå inn i garderoben i OL-Amfi’n. Vi skal gjøre dette ordentlig, sier han entusiastisk.

Historisk som spiller

Olsen spilte selv i gult og blått i mange år, og er en viktig del av Dragons-historien. Etter 2006/07-sesongen la han opp, og i dag er han spilleren med nest flest kamper for Dragons gjennom tidene, bare slått av evigunge Pål Johnsen.

Olsens drakt, med nitallet på ryggen, er en av draktene som er hedret av klubben. Etter 1995/96-sesongen ble han tatt ut på «Årets lag» i eliteserien sammen med lagkameratene Jim Marthinsen, Petter Salsten, Ole Eskild Dahlstrøm.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke