27. jun
TUNGT: Det fungerte ikke for rekka med Nathan Martz i går.
 
Kneblet superrekka
Ingen av Storhamars stjernespillere glitret i går.

Publisert: 25.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
Stavanger
Michaels Smithursts superrekke med Nathan Martz, Christian Larrivée og Fredrik Lystad Jacobsen klarte aldri å sette noe trykk på Stavanger. De ble ofte brutt i midtsonen eller så gikk de seg bort i rundvantet.
- Stavanger tok oss på en dag da vi var sårbare. Vi har ikke den samme dybden i stallen som dem og Lørenskog har. Jeg synes også det var tungt å reise hit og spille på samme dagen. Det føltes bare tungt, sukket Nathan Martz etter kampen.
- Spillere som Andreas Øksnes og Eirik Skadsdammen som alltid legger ned en god jobb, er der de skal være, men det blir for mange som ikke kommer opp der de må for at laget skal prestere. Det er på tide å stikke fingeren i jorda. Nå skal vi opp til bevis mot Stjernen søndag, sier Michael Smithurst.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke