18. aug
 
Koenig positiv, Gröndahl og Hjelm vil videre
Ingen av årets Storhamarspillere har lukket døra for en fortsettelse, men Andreas Gröndahl og Andreas Hjelm ønsker seg større utfordringer. Trevor Koenig er i dialog med klubben.

Publisert: 12.mar.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: - Det er ikke naturlig at en spiller som Andreas Gröndahl ser på mulighetene for spill på et høyere nivå i hjemlandet, vi er alltid glad for å ha spillere som har ambisjoner, sier Coba.
Samtidig føler han at nivået i den norske eliteserien har blitt jevnere, og bedre.
- Selv om mange norske spillere vil ut og prøve seg, er det ikke lenger noen grunn å reise til for eksempel Allsvenskan.
- Hva med Trevor Koenig?
- Han er godt fornøyd med året hos oss, og er åpen for å fortsette. I likhet med alle andre utlendinger er han opptatt av totalpakka som klubben kan tilby, og at kjærester og familier trives.
Allerede i januar hadde daglig leder Carl Oscar Bøe Andersen spillersamtaler med nesten alle på elitelaget, og har fått gode tilbakemeldinger på klubbens og trenernes arbeid.
Her har han skissert opp klubbens tanker for kommende sesong, og hvilke rammer klubben har.
De blir omtrent som for denne sesongen, med et lønnsbudsjett på 4,4 millioner kroner på til sammen 28 spillere, trenere eller lagledere i støtteapparatet.
- Neste steg blir å gi de spillerne vi, etter en grundig evalurering, ønsker å ha med videre. Det blir en litt ubehagelig brå avslutning på sesongen når vi blir slutt ut i kvartfinalene for første gang, innrømmer Bøe Andersen.
Målet er å bli ferdig i god tid før sommerferien, og ikke som i fjor, da det trakk litt ut i ferien.
En av mulighetene nå er å engasjere spillerne som hever lønn ut mars i annet arbeid.
- Vi ser litt på hvordan vi kan bruke spillerne i markedsarbeid, eller på andre måter. Det første vil vi se allerede i helga, der vi samarbeider med Kreftforeningen om innsamlingen, og har islagt Strandgateparken hvor vi kommer til å ha aktiviteter, fastslår Carl Oscar Bøe Andersen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke