20. jun
 
Koivu skal feire jul på Sjusjøen
Eerikki Koivu synes det blir for mye mas å dra hjem til Finland for halvannet døgn i hjemlandet. Derfor tar han med seg familien og feirer jul på Sjusjøen.

Publisert: 23.des.2009 05:06
Oppdatert: -
ASKER: - Med to små barn blir det bare mas å fly fram og tilbake for ett og et halvt døgn hjemme, smiler Eerikki Koivu.

I stedet kommer familien til Norge, og backkjempen tar dem med til Sjusjøen.
- Vi skal feire på en hytte på fjellet. Det blir en litt annerledes feiring, men sikkert noe vi kommer til å huske, sier Koivu.
Kampen i går kom litt midt i mellom alt, etter landslagspausen og før juleferien. Storhamar har prøvd å få kampen utsatt, men Frisk sa nei. Allerede 4. juledag er det på`n igjen, med bortekamp mot Stjernen.
- Det var veldig tøft å forbedrede seg til denne kampen, både mentalt og fysisk. Den kom litt ubeleilig. Men vi vant, og det viktigste er at vi kan ta ferie med tre poeng, mener Koivu.
Han forklarer dragenes klare forbedring på denne måten:
- Det er ikke noe hokus pokus i ishockey. Det handler om hardt arbeid på hverdagene. Vi har et ungt lag, og det vil svinge litt. Vi har slitt litt med at det har svingt mye underveis i kampene også, men nå har vi klart å gjøre de dårlige periodene kortere. Vi har også vunnet på litt dårlige dager, og det er et bra tegn. Jeg føler at vi er litt på gang nå, sier Koivu.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke