25. aug
FRUSTRERT: Pål Johnsen var langt fra fornøyd etter gårsdagens kamp. Han krever at alle spillerne tar med seg en helt annen innstilling på trening.
 
Krever bedring på trening
Storhamar - Vålerenga 1-4 Det var lagt opp til hockeyfest med nærmere 5.000 på tribunen, men Storhamar feilet i å by opp til dans. Pål Johnsen krever nå at spillerne tar med seg en helt annen innstilling på trening.

Publisert: 28.okt.2009 05:05
Oppdatert: -
HAMAR: Kampsponsor Würth hadde gått til innkjøp av nærmere 4.000 billetter som var delt ut for å fylle opp hallen.

På tribunen ventet 4.730 tilskuere på en hockeyfest som dessverre uteble.
Storhamar åpnet bra, og skapte flere store sjanser. Blant annet da Pål Johnsen spilte fram Joakim Jensen etter 47 sekunder.

Skuffet og frustrert
Men i likhet med to, tre andre ble tilbudet misbrukt, før Brede Frettem Csiszar fikk stå helt alene i slottet og enkelt kunne sette inn ledermålet til rivalene fra Oslo.

- Vi startet bra, men igjen datt vi sammen. Jeg er veldig skuffa, og blir frustrert over at vi ikke helt klarer å prestere. Spesielt er det kjedelig når det kommer så mange folk og ser på, sier veteran Pål Johnsen.
Han mener den vonde trenden laget er inne i skyldes for dårlig innstilling på trening.
- Det har vært for dårlig på trening over lang tid, sier Pål Johnsen til HA-sporten.
Han forklarer:
- Det har vært dårlige pasninger og dårlig fart. Alt henger sammen. Spiller vi dårlige pasninger, blir det dårlig fart. Keeperne får ikke nok skudd på seg og backene blir ikke utfordret nok. Man kan se det i matchene at det ikke er bra nok.

- Spillernes ansvar
Johnsen er tydelig på at det ikke skyldes treningsopplegget eller trener Rune Gulliksen.

- Det er vi spillerne som trener, ikke treneren. Vi har ikke noe å klage på når det gjelder opplegget og Rune. Det er vi som må ha en bedre innstilling, fastslår 33-åringen.
Dragons tok ut keeper Ruben Smith de siste minuttene for å jage redusering og utligning, men på veg framover i egen sone mistet Johnsen pucken og Lars Erik Spets fikk pirket skiva i det tomme nettet.

- Fryktelig skuffende
Kaptein Mattias Livf brukte også litt ekstra tid på å få av seg utstyret etter kampen.

- Nå er det tungt. Vi er for svake i egen sone og bruker det meste av energien på å få tak i pucken. Da vi klarer det, er det på tide å bytte. Det er fryktelig skuffende at vi ikke klarer å by opp til den hockeyfesten det er lagt opp til, sukker backveteranen.
Nå venter Sparta i en tøff bortekamp torsdag, før GET-ligaen tar en liten pause under landslagsoppholdet.

- Beleilig pause
Trener Rune Gulliksen tror pausen kommer beleilig.

- Helt klart. Nå har vi god til å trene. Vi kommer ingen veg med å synes synd på oss selv.
- Vi gjør en bra 1. periode, og har bra fart og skaper gode muligheter. Men etter en miss i markeringen tok Vålerenga ledelsen, og de var gode på å få kampen inn i sitt spor. Vi må finne tilbake til alle de momentene som gjorde at vi vant kampene i starten av sesongen. Vi prøver et ærlig forsøk på slutten, men i den situasjonen vi er inne i går marginene litt mot oss.
Også han synes det var synd at laget ikke klarte å vinne foran øynene på så mange tilskuere.
- Det ville sikkert vært større sjanse for at alle kom tilbake hvis vi hadde vært bedre, men vi ønsker selvsagt å prestere uansett om det er 1.000 eller 5.000 på tribunen. Vi jobber for å være bra uansett hvor mange som ser på, sier Gulliksen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke