22. aug
TUNGE TAK: Erik Kristiansen
 
Kristiansen beklager hvis noen ikke har forstått situasjonen

Publisert: 21.jan.2014 04:13
Oppdatert: -
Administrasjonen og styret i Storhamar Dragons elite er blitt kritisert for å ha gitt dårlig informasjon rundt klubbens økonomiske situasjon.
- Det beklager vi, men vi mener selv vi har holdt våre arbeidstakere og spillere løpende orientert gjennom møter, men beklager hvis informasjonen ikke har nådd fram. Vi skal for øvrig ha et nytt møte med spillerne og andre ansatte i kveld. Da skal vi ha ferske tall på plass og full oversikt over likviditeten i klubben, sier daglig leder i Storhamar Dragons, Erik Kristiansen. Han er fullstendig klar over at den prosessen Storhamar Dragons er inne i ikke er særlig egnet for omdømmebygging.
- Vi må bare stikke fingrene i jorda og finne vårt ståsted. Handlingene som vil komme må skje ut fra dette ståstedet. Sannsynligheten for at situasjonen for oss vil bli bedre etter møtet med Norges Ishockeyforbund torsdag er ikke spesielt stor. Lisensutvalget i forbundet signaliserte allerede da vi søkte om lisens sist, at vi måtte kutte kostnader. Det kravet kommer helt sikkert opp igjen. Mye er gjort for å få skuta på rett kjøl, men samtidig gjenstår det veldig mye før vi kan slå oss på brystet og kalle oss en veldrevet klubb, sier Erik Kristiansen, som er innstilt på at det kommer et poengtrekk etter den endelige behandlingen av saken i forbundet 27. januar.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke