13. des
storhamar som nummer 1: Kasper Wikestad.
 
Kun Wikestad setter Storhamar foran Stavanger på tabellen

Publisert: 10.sep.2015 13.31
Oppdatert: 10.sep.2015 13.33

TV 2-ekspertene tror Storhamar vil utfordre Stavanger om seriegullet, men at vestlendingene likevel vil trekke det lengste strået.

I fjor overrasket Storhamar alle da laget kjempet seg tilbake til toppen av norsk hockey. I år blir de tippet topp-to av samtlige eksperter HA-sporten har snakket med.Bjørn Erevik, hockeyekspert

1) Stavanger Oilers 2) Storhamar 3) Lørenskog 4) Sparta.

– Jeg tror vi vil få en veldig jevn og god sesong. Det er liten tvil om at Stavanger og Storhamar ser sterkest ut, men de vil få konkurranse av et Lørenskog-lag som ser sterkt ut på papiret. Sparta har trent godt, og jeg tror også de kan bite fra seg.

Geir Hoff, tidligere toppspiller

1) Stavanger Oilers 2) Storhamar 3) Lørenskog 4) Sparta.

– Stavanger har en kjempefordel av den lille banen sin, og jeg tror det ligger mange poeng akkurat der. Forskjellen ligger der, og det faktum at de har vunnet mange ganger de siste årene. Storhamar ser også sterke ut, og Hamar er en hockeyby.

Kasper Wikestad, kommentator

1) Storhamar 2) Stavanger Oilers 3) Lørenskog 4) Vålerenga.

– Det kommer til å bli veldig tett mellom Storhamar og Stavanger, men jeg tror Storhamar har den entusiasmen som skal til for å klare å holde laget gående hele sesongen. Det blir spennende å se lagene bak, men det vil nok stå mellom de to.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke