15. des
BITTER PILLE: Nr. 37 Lars Løkken Østli fortviler. Eerikki Koivu (t.h.) er heller ikke særlig begeistret etter Lørenskogs tredje scoring, som avgjorde kampen.Lørenskogs toppscorer, Yvan Busque jubler.
 
Kunne blitt matchhelt, SENDT I DUSJEN
Storhamar - Lørenskog 2-5. Lars Løkken Østli var på god veg til å bli matchhelt da han satte inn 2-2 47.50 ut i 3. periode. Men seks minutter før slutt ble han både for ivrig og for tøff med nevene og måtte tåle liten disiplinærstraff.

Publisert: 14.jan.2009 05.10
Oppdatert: -
Og da Lars Erik Hesbråten fikk to minutters utvisning med drøye fire minutter igjen å spille, ble Lørenskog servert poengene på sølvfat.

I spill fem mot tre gjorde Espen Lie Olsen 2-4. Og for å gjøre kvelden riktig utrivelig og litt uvirkelig for dragene, ordnet Andreas Stene 2-5 halvannet minutt før full tid.

Passerte Storhamar
Dermed sikret Lørenskog seg sin andre borteseier over Storhamar denne sesongen. 1-5 og 2-5 er ikke pene resultater for Storhamar, som i tillegg ble passert av Lørenskog i går kveld.

Etter det sjuende tapet på de åtte siste kampene, er dragene på 8. plass. Så beskjedent plassert har de ikke vært på 17 år!
Trøsten får være at kvartfinaleplassen er sikker og at de etter nesten fire timers måltørke, begynte å score igjen…
- Ja, vi må ta med oss det som var bra, sa Lars Løkken Østli, som ikke akkurat smilte etter kampen.

- Noe på gang
- Jeg følte at noe var på gang da jeg lagde mitt andre mål og fikset 2-2 drøye 12 minutter før full tid, men så skjedde det saker og ting på slutten. Dessverre, sukket Lars.

Det som skjedde, var at Eerikki Koivu ga bort pucken til Tobias Lindström, som mot spillets gang fikk gjøre 2-3 etter 49.46.
Og så var det Løkken Østlis tur: Han mente ikke sjøl at han var unødvendig hard mot en Lørenskog-spiller, men dommer Ole Stian Hansen sendte ham i dusjen. Det lignet en streng avgjørelse. Og da Lars Erik Hesbråten fikk to minutter like etterpå, var løpet kjørt.

- For ivrig
- Det var noe dritt. Jeg synes ikke at jeg gjorde så mye, var bare så ivrig. Ville så mye der og da. Disiplinærstraffen ødela mye, men jeg tar ikke på meg skylda for at vi tapte, sukket Løkken Østli, som gjorde comeback mot Frisk Asker søndag. I likhet med backkollega Eerikki Koivu, mangler Løkken naturligvis en del på formen, men i går var han lagets klart beste før Ole Stian Hansen syntes at han burde finne vegen til garderoben…

- Det løsnet litt for oss, særlig i 2. periode, men skuddene var ikke bra nok. Vi vet sjøl at vi er et bedre lag enn Lørenskog og kan ikke grave oss ned etter dette tapet.

- Mistet konsentrasjonen
- Tenker dere mye på den svake tabellposisjonen?

- Ikke i det hele tatt. Vi vet at vi kan slå hvem som helst, sa Løkken Østli, som slipper å sone mot Stjernen. Han er klar igjen til kamp i Fredrikstad i morgen kveld:
- Da må vi ha bedre kvalitet over avslutningene. Likevel synes jeg spillet var bra i 2. periode. Dessverre mistet gutta mye av konsentrasjonen mot slutten av 3. periode, sa dragenes trener, Aleksander Smirnov.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke