25. jun
 
Lütchke mener han gjorde rett
Det ble store protester mot dommer Owe Lütchke etter at Mats Rosseli Olsen scoret det avgjørende målet for Vålerenga. Dommeren mener han gjorde rett da han godkjente målet.

Publisert: 22.mar.2010 04:12
Oppdatert: -
Det ble store protester mot dommer Owe Lütchke etter at Mats Rosseli Olsen scoret det avgjørende målet for Vålerenga. Dommeren mener han gjorde rett da han godkjente målet.
HAMAR: Etter kampen satt Storhamar-spillerne skuffet igjen i garderoben.
Vålerenga var det beste laget og vant kampen fortjent. Men det var måten den avgjørende 1-0-scoringen kom på som føltes urettferdig for de blågule. De fikk også sympati fra representanter fra Vålerenga-leiren, som uttalte at det var en seier med bismak.
Det var situasjonen i forkant av målet som skapte oppgitthet. Vålerengas Reagen Kelly hadde kølla meget høyt. Det så dommer Owe Lütchke.
- Jeg ser at en hvit spiller (Vålerenga) tar etter pucken med høy kølle. Derfor markerer jeg for avventende for høy kølle, men pucken falt ned hos en blå spiller (Storhamar). Da oppheves den høye kølla, sier Lütchke.
- Så du mener du dømte rett i den situasjonen?
- Det var rett prosedyre og rett dømt. Det var riktig å godkjenne målet, sier Owe Lütchke.
Kelly ble også kreditert målgivende pasning på Mats Rosseli Olsens scoring.
- Forstyrret av kølla
Storhamar-målvakt Ruben Smith er ikke helt enig i at målet skulle vært godkjent.
- Følger du reglene, er det høy kølle. Den forstyrrer både meg og de andre, sier Stavanger-gutten.
Heller ikke assistenttrener Ole Eskild Dahlstrøm forsto avgjørelsen.
- Jeg skjønner ikke hvorfor han ikke blåste. Kølla er høyt i været, sier Dahlstrøm.
Høy hanske
Ifølge Storhamar skal de ha fått at en Dragons-spiller opphevet forseelsen ved å berøre pucken med en høy hanske som forklaring.
- Han sa at en av våre backer bokset pucken med en høy hanske og at han derfor ikke blåste likevel. Det føles selvfølgelig surt når det eneste målet i kampen kommer på den måten, sier Ole Eskild Dahlstrøm.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke