20. aug
Landslagstrener Roy Johansen
 
Langt bak Brynäs
Mads Hansen er stolt av det norsk hockey får til med små midler. Landslaget ligger langt bak svensk eliteserie.

Publisert: 13.feb.2012 04:12
Oppdatert: -
Landslaget veldig langt bak i profesjonalitet i forhold til Brynäs. Veldig langt, sier Mads Hansen.
33-åringen debuterte på landslaget i 1998, var med under de viktige årene i isbjørnprosjektet til Leif Boork. Etterpå har han vært med i alle 11 årene til Roy Johansen, som har vært opptatt av holdninger, treningskultur, lagbygging og rollefordelinger.
Alle som vil spille på landslaget må gjøre den rollen de får 100 prosent, hvis ikke får noen andre sjansen.
- De holdningene vi opparbeidet oss i isbjørn-prosjektet fikk fram stammen i laget de siste årene. Satsingen på landslaget var egentlig ganske stusslig og lite langsiktig de første årene under Roy, men etter at vi rykket opp har det gradvis blitt bedre. Flere og flere norske spillere fikk sjansen i utlandet.
Hansen er imponert over det Johansen sammen med blant annet manager Petter Salsten har fått til med små midler, og peker på at det nå stadig kommer opp talentfulle spillere.
- Vi har ikke den samme økonomien og de samme mulighetene som de store nasjonene, men de har vært veldig flinke til å ta tak i små ting vi kan gjøre noe med. Detaljer som ikke koster så mye, men som til sammen gjør Norge bedre, sier Hansen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke