23. okt
KUNNE JUBLE: Christian Larrivèe og Storhamar tok seg videre til sluttspillet i CHL.
FOTO: Trond Lillebo
 
Gjorde spådommene til skamme
Storhamar sjokkerte alle med å slå Genève-Servette 5-1, og vinne sin gruppe i Champions Hockey League (CHL). Christian Larrivèe hyllet laget etter sensasjonen.

Publisert: 03.sep.2015 22:12
Oppdatert: 04.sep.2015 07:22

- Dette er vanskelig å beskrive, sier Storhamar-kaptein Christian Larrivèe til HA-sporten rett etter kampslutt mot Genève.

Etter at Storhamar startet nervøst i åpningskampen hjemme mot Sparta Praha og tapte 2-3 har det bare gått oppover. Larrivèe mener de trengte en kamp i CHL for å virkelig kjenne at de hadde noe i dette selskapet å gjøre.

- Skulle vunnet alle

For det var få som levnet de gule og blå noen sjanse i gruppe med Sparta Praha og Genève-Servette, det satte sine spor i den første kampen. 

- Vi var veldig nervøse i hjemmekampen mot Sparta, men det hadde vi ingen grunn til å være, sier en etterpåklok Larrivèe.

For i Praha klemte Storhamar og Larrivèe til og avgjorde kampen like før slutt. Og det var bare begynnelsen på CHL-eventyret. To overlegne seire over Genève sikret avansement til 16-delsfinalen og gruppeseier. 

- Sett tilbake på den første kampen burde vi vunnet den også. Det kunne vi gjort med den selvtilliten vi har i laget nå, sier kapteinen.

Ble dømt nord og ned

Han trodde ikke Storhamar skulle være så gode så tidlig i sesongen.

- Før CHL trodde alle vi skulle ta null poeng og ikke være i nærheten. Vi var virkelig klare for dette, og nå har vi bevist at vi virkelig kan spille hockey. Med et fantastisk kollektiv og gode keepere har laget imponert meg, sier Larrivèe.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke