17. aug
 
Larrivée åpner for Norge på norsk
Christian Larrivée gjør sitt første tv-intervju på norsk i Rinkside. Der åpner han for norsk landslagsspill.

Publisert: 23.nov.2014 20:51
Oppdatert: 24.nov.2014 06:33

Storhamar herjet med Lørenskog og vant 7-2 mot serietoeren foran 2809 tilskuere. I Rinkside etter kampen intervjues Christian Larrivée på norsk for første gang. Her forteller han om norskkurset på 300 timer som snart er gjennomført og som sikrer han permanent oppholdstillatelse.

Da svarer han også på spørsmålet om mulig norsk landslagsspill. Noe Larrivée mener kan bli aktuelt hvis han fortsatt holder nivået.

Helt til slutt i Rinkside svarer landslagssjef Roy Johansen på hva han tenker om muligheten til å få Larrivée på landslaget. 

I tillegg snakker Jacob Berglund ut om hvordan det er å spille sammen med Linus Johansson og Luke Moffatt i Storhamars nye suksessrekke. Trioen kjørte karusell med Lørenskog-backene gang etter gang i OL-Amfi'n.

Alt dette får du i denne utgaven av Rinkside hvis du klikker på videoen over.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke