buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TIL­BA­KE: Et­ter det HA-spor­ten er­fa­rer er Chris­ti­an Lar­ri­vée til­ba­ke i Stor­ha­mar Dra­gons og skal pre­sen­te­res på klub­bens kick off i dag.
 
Larrivée presenteres i dag
Christian Larrivée presenteres i dag som Dragons-spiller på klubbens kick off.

Publisert: 31.jul.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Som vi har skrevet tidligere, verserer det rykter i byen om at Christian Larrivée er på vei tilbake til Dragons.
HA-sporten har også gode kilder på at det medfører riktighet. Etter det vi erfarer er Larrivée spilleren som Coba & Co. i Dragons-ledelsen har holdt hemmelig. I dag får alle hockeyinteresserte trolig bekreftelsen på det.
 

Kick off
Planen til klubben har nemlig vært å spare offentliggjøringen av en «toppspiller» til dagens kick off. Storhamar ønsker å tilnærme seg hockeyengasjementet i Sarpsborg med opplegg både i Hamar sentrum og litt show på den første istreningen i OL-Amfi'n senere på ettermiddagen. Klubben beskriver den spilleren de har klar, som årets beste i norsk ishockey. Og det er vel liten tvil om en Larrivée-signering kommer høyt på listen.
 

- Ingen kommentar
Carl Oscar Bøe Andersen har hele veien stått på at han ikke ønsker å kommentere ryktene.
- Jeg har sagt at jeg ikke kommer til å si noe før lørdag, og det kommer jeg ikke til å gjøre nå heller, sier Coba. - Vi presenterer nysigneringen vår på Østre Torg klokken 12.00, forteller Storhamar Dragons' daglige leder, Bøe Andersen.
 

Solid CV
Larrivée forlot Dragons etter sesongslutt 2007. Da ble han kåret til sluttspillets mest verdifulle spiller, med sine 32 poeng på 17 kamper. Det er også norsk rekord. Han fortsatte karrieren i danske Rødovre. I sine to sesonger i Danmark, vant 28-åringen mesterskapet det første året og tok bronse i det andre. Han var begge sesongene på årets lag. Videre dro han til svensk nivå to og spill for Västerås.
 

I sentrum
I sentrum klokken 12 i dag kommer årets Storhamar-spillere, med unntak av den nysignerte keeperen Trevor Koenig. Grunnet sen ankomst med fly, vil ikke canadieren være i Hamar før utpå kvelden. På Østre Torg vil det bli intervjuer med spillere.
- Vi har sju nye spillere i klubben, og vi er veldig opptatt av at de skal trives best mulig. Dette er jo også en god mulighet for supporterne våre til å ønske dem velkommen til byen.
 

Første istrening
Høydepunktet på denne kick off-dagen kommer likevel på kvelden. Lagets første istrening vil bli et show, såkalt «skill competition». Da får du svar på hvem som skyter hardest av spillerne, hvem som har best teknikk, hvem som er best på straffer, og hvem som tar de kuleste straffene.
 

- Vi hadde rundt 300 stykker på den første istreningen i fjor. Klarer vi å doble det i år, skal vi være veldig fornøyde. Sparta hadde 2.300 i fjor, og vi håper å komme oss dit på sikt, forteller Bøe Andersen.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat