15. des
GIKK FORAN: Lars Løkken Østli kjempet som en galleislave mot Frisk/Asker i går. Innsdatsen ble omsider kronet med tre nye poeng.
 
Lars melder seg klar for Norge
Hvis Storhamar slår Stavanger hjemme torsdag, er Smirnovs gutter med i kampen om seriegullet for fullt. Samtidig har Lars Løkken Østli lyst på landslagsspill igjen.

Publisert: 12.jan.2015 04.00
Oppdatert: 12.jan.2015 10.44

Faktum er at formlaget i eliteserien ikke er representert med en eneste spiller på landslaget etter at Mads Hansen takket nei til videre spill etter VM.

- Jeg regner med at det er rent forbigående at Storhamar ikke har folk med isbjørnene på brystet. Når et lag ikke har gått poengløse av banen siden 26. oktober, er det bare et tidsspørsmål før en eller annen Storhamar-spiller blir funnet god nok, og jeg har ikke noe imot at det blir meg, sier Løkken Østli som leverte en god søknad overfor landslagssjef Roy Johansen i Askerhallen i går. Løkken Østli var god både i den defensive og offensive delen av spillet, og skulle det være bruk for ham, så har helt sikkert landslagssjefen telefonnummeret til Storhamar-backen.

Takket nei i fjor

I fjor takket Lars Løkken Østli nei til landslaget like før VM. Det kan ha gjort at han er satt på venteliste nå.

- Jeg var utrolig sliten etter sluttspillet i fjor og var usikker på hva jeg hadde å bidra med i en VM-turnering. Jeg valgte hytta framfor hockey, men det betyr selvsagt ikke at jeg har sagt nei for godt. Det er bare det at vi må se hockey opp mot resten av det vi driver med. Jeg jobber omtrent full tid ved siden av hockeyen. Det koster krefter. Og slikt passer dårlig opp mot landslagsambisjonene der jeg vil gjøre det så godt som mulig, dersom jeg får sjansen. Og får jeg sjansen igjen, er jeg klar, sier Løkken Østli som gjorde en god kamp så lenge laget fungerte mot Frisk/Asker.Den siste halvdelen av kampen var han ikke fornøyd med.

- sluttet å gå på skøyter

- Vi burde være litt bedre enn vi var på 4-0. I stedet holdt vi på å rote det skikkelig til for oss. Vi var effektive og ledet 4-0. Da skal vi egentlig bare knyte igjen sekken og nekte Frisk plass i egen sone. I stedet slutta vi å gå på skøyter, vi var ikke trofaste mot våre egne strategier og var ikke gode nok til å få vekk pucken.

Det kunne fått fatale konsekvenser, for kampen sto og vippet etter at Frisk fikk sitt tredje mål. At Mads Hansen slo inn vinnermålet til oss bare sekunder før full tid, var herlig, men vi var litt for mye halvvegs i tredje periode. Det som skulle være greit å dra i land, utviklet seg i stedet til et drama, men heldigvis var det vår tur til å ri av stormen denne gangen, forteller Løkken Østli til HA-sporten etter kampen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke