23. aug
TØFFE TAK: Storhamar leder, og det gjør L.I.K frustrerte.
 
Lillehammer snudde alt - vant 3-4
3-4 i Hamar OL-Amfi

Publisert: 17.sep.2011 15:27
Oppdatert: -

Lillehammer blir for sterke, og vinner mjøsderbyet til slutt 4-3! 

Tommy Johansen setter seg, og Storhamar skal spille seks mot fem. Klarer dragene å komme tilbake. Ett minutt igjen nå.

Igjen er det Bostrom som gjør det for opplendingene. 55.51 er spilt, og Lillehammer har snudd alt. Klarer Storhamar å komme tilbake? Dragene har vært helt sjanseløse de siste tre minuttene.

Det gjenstår sju minutter, og Lillehammer har utlignet. Justin Bostrom scorer med et skudd fra slottet. Scoringen kom i overtall for gjestene. Storhamar sliter for øyeblikket. 

11 minutter gjenstår. Lillehammer svarer på Skadsdammens scoring. Stefan Sjödin kliner til etter godt trekantspiller fra Lillehammer. Nå koker det her! Naboene i nord har kommet sterkt tilbake, og nå må Lars Løkken Østli sette seg i utvisningsboksen. Ligger det en utligning i lufta nå? 

Storhamar dominerer, og akkurat som i finalen for fire år siden, serverer Martz Eirik Skadsdammen foran mål. Dragenes nummer åtte setter pucken enkelt inn, og det tar helt av i Hamar OL-Amfi. Var dette spikeren i Lillehammer-kista?

3. periode er i gang. Lillehammer har akkurat hatt en kjempesjanse. Keeper Johansen blir dratt ut, men Martin B. Huse gjør en kjemperedning på strek. Det står fortsatt 2-1.

En periode gjenstår. Stillingen er fortsatt 2-1. Midtperioden ble et stort gjesp sammenlignet med den første. Ingen av lagene skapte all verden. Men det betyr uansett at vi har en spennende avslutning i vente. Lillehammer bør være tente på å vise mer enn de har gjort. 

Halve midtperioden er unnagjort, og det skjer svært lite på Hamar vest. Etter en førsteperiode der det haglet med sjanser og underholdene ishockey, går det litt roligere nå. Storhamar er i overtall etter at Lillehammers Justin Bostrom røyk på en tripping.

2. periode er i gang. 

Lagene går til første pause. Og det er trolig i Lillehammers garderobe det smelles mest. For Storhamar er rett og slett flere hakk bedre enn sin historiske lillebror i nord. Det står 12-11 i skudd. Både Pål Johnsen og Joakim Jensen kunne ha sørget for ytterligere jubel hos hjemmesupporterne, men Ryan Nie i L.I.K-buret har vært solid. Det samme kan man si om Johansen bakerst hos dragene, med unntak gjestenes reduseringsmål. H-a.no følger kampen videre.

Evan Cheverie får skyte helt upresset, og Storhamar-keeper Tommy Johansen er i det gavemilde hjørnet. Slipper pucken mellom beina, og det står nå 2-1. Fem minutter igjen av første periode. Dragons spiller nå overtall.

Rett etter Paulsens 1-0-scoring, pådrar Lillehammer seg en utvisning. I overtallsspillet er "The comeback Kid" virkelig tilbake i kelnerrollen. Nathan Martz finner Joakim Jensen, som enkelt legger på til 2-0. Snakk om pangåpning i Hamar OL-Amfi.

Etter minutter med klabb og babb, finner Eirik Børresen sin rekkekamerat André Bjørge Paulsen i midtsonen. Paulsen tar med seg pucken inn i Lillehammers sone. Der kliner han til, og sender Dragons i ledelsen. Drømmestart for vertene. 

Siste rapport fra Storhamar er at toppscorer Ørjan Mikkelsen er ute med skade, men et lite hell i uhellet for publikum, er at den «hjemvendte» stjernen fra gullsesongen i 08, stiller med den gjeve gullhjelmen på toppen. Vi snakker selvfølgelig om Nathan Martz, som gjør comeback i Hamar OL-Amfi i kveld. Med sin målgivende pasning og scoring mot Lørenskog tirsdag, er det han som altså får gullhjelmen i kveld.

Ørjan Mikkelsen har åpnet årets sesong fantastisk. I tillegg til å putte ett mål mot Stavanger, avgjorde han kampen mot Lørenskog med en lekker avslutning. Pasningen kom selvfølgelig fra Nathan Martz.
16.00 droppes pucken. Storhamar Dragons kommer rett fra en sterk borteseier mot Lørenskog, mens Lillehammer tar med seg god selvtillit etter nedsablingen av Manglerud Star i forrige runde.
Det vil garantert bli høy temperatur i matchen - og hjemmelaget bør ha mye å revansjere etter sluttspillsfadesen forrige sesong. Da knuste L.I.K de blågule i fire strake kamper, etter at dragene tok første stikk.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke