23. aug
NÆRMER SEG: Magnus Lindahl snakket med fysioterapeutene Marius Eggen (t.v.) og Kent Inge Kristiansen etter endt økt med laget.
FOTO: Bendik Havdal Eriksen
 
Lindahl nærmer seg comeback
Skademarerittet går endelig mot slutten i Storhamar Hockey.

Publisert: 19.okt.2015 18:03
Oppdatert: 20.okt.2015 12:22

Magnus Lindahl har slitt lenge med en vond og trøblete ankelskade. Det var i hjemmemøtet med Sparta Praha 20. august at Oslo-gutten skadet seg. En Sparta Praha-spiller landet oppå ankelen hans etter en duell, og Lindahl røk to leddbånd. Siden har han ikke deltatt i kamp for laget.

håper å spille lørdag

Men nå er han endelig tilbake, og onsdag skal han trene fullt med laget.

- Jeg har gått en del på skøyter, og det føles bedre og bedre nå. Det er litt vondt, men fysioterapeutene sier at jeg må være forberedt på at det kommer til å være litt vondt, sier han.

- Jeg har ikke kjørt med full kontakt ennå, så det blir spennende å se hvordan det blir når jeg blir med for fullt, sier han.

- Har du et håp om å spille mot Stjernen lørdag?

- Hvis alt klaffer og det kjennes bra ut, så håper jeg at jeg kan være med på den kampen. Men samtidig må jeg få en plass på laget også. Det er trenerne som bestemmer, sier han.

bedre offensivt

Fra sin tribuneplass har Lindahl sett laget sitt slite i den hjemlige serien. Men han er imponert over hvordan lagkameratene spilte mot Lillehammer søndag.

- Gutta klarte å holde Lillehammer lenge i egen sone, gikk på skøyter og gjorde de vanskelig for dem. Det var mye positivt å ta med seg i den matchen, sier han. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke