22. aug
TILBAKE: Linus Johansson var på gårsdagens kvartfinale mot Sparta i Hamar.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
Bedre løpere enn Spartas backer
Linus Johansson er imponert over Storhamars disiplin, men han skulle gjerne sett gamleklubben stresse Sparta-backene enda litt hardere.

Publisert: 14.mar.2016 08:38
Oppdatert: 15.mar.2016 14:10

Tirsdag møtes Sparta og Storhamar til den tredje kvartfinalen i sluttspillet.

Linus Johansson, som var en del av en offensiv og hardtpressende Storhamar-rekke med Luke Moffatt og Jacob Berglund sist sesong, er klar på at han ønsker å se Aleksander Smirnovs gutter enda litt tøffere i måten å opptre på uten pucken.

VIL SE MER ENERGI

- Jeg synes ikke Storhamar er så gode når de velger å spille styrespill eller er passive. Jeg skulle ønske Storhamar kunne forchekhet enda litt hardere. De har mye bedre løpere enn hva Sparta har backer, sier han.

Marius Hagberg ble sendt i dusjen etter en stygg takling på Joakim Jensen.

- Jeg håper at det ikke var med vilje, men han kommer høyt, og det ser ikke bra ut, sier han.

SKRYTER AV SPARTA-LØPERNE

Johansson tror Sparta ønsker å få Storhamar-spillerne ut av spill med sin fysiske måte å spille på.

- De prøver hele tiden å få med seg noen spillere ut for å slåss. Gameplanen deres er å få Storhamars spillere med på dritten sin, men de har ikke lyktes med det. Storhamar må unngå å bli med på det Sparta vil, sier Johansson, som tror blåtrøyene kommer til å kjempe som løver tirsdag.

- Det kommer til å gå unna i neste kamp. Sparta har veldig mange gode løpere, og jeg tror det kommer til å bli tøft. Storhamar må være med fra første dropp, ellers kan kampen renne unna for dem, sier han.

Torsdag røk Johanssons Mora ut mot rival Leksand, og nå er det late dager som gjelder for lysluggen.

- Jeg sover lenger enn hva jeg pleier, trener litt, og nå kan jeg også gå ut litt i helgene. Det er godt med litt fri, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke