25. jun
DRØMMER: Linus Johansson kan snart få oppfylt SHL-drømmen.
 
Hevder Linus jaktes av flere SHL-klubber
Storhamar-helten får skryt for sitt spill for Mora, og nå skal han være høyaktuell for flere klubber i den svenske eliteserien.

Publisert: 09.feb.2016 13:52
Oppdatert: 09.feb.2016 13:59

Linus Johansson ble en publikumsfavoritt på Hamar, etter sitt oppofrende og gode spill i Storhamar-trøya sist sesong.

Han er fremdeles ønsket tilbake for spill på Hamar vest, men svensken har innrømmet at han aller helst kunne tenkte seg å prøve seg i den svenske eliteserien, SHL.

Nå skriver Expressen at flere klubber i den svenske toppdivisjonen har pekt ut Johansson som en spiller de kan tenke seg, etter imponerende spill for Mora denne sesongen.

Ifølge Expressen skal HV71, Växjö og Malmö alle ha gjort det klart at de kunne tenke seg svenskens underskrift. 

Johansson er ifølge statistikk den beste på dropper, og han har nesten ett poeng i gjennomsnitt for Mora denne sesongen. 

Han innrømmet overfor HA-sporten tidligere i februar at han drømmer om en mulighet i SHL.

- Jeg kunne kanskje tatt steget direkte fra Storhamar til SHL, men jeg føler det steget ville vært for stort. Jeg føler jeg trenger en liga som er på nivået mellom Get-ligaen og SHL. Allsvenskan holder bedre nivå, og jeg får enda høyere tempo og tøffere spill ved å være her, som jeg tror gjør veien lettere for meg opp til SHL, sa Johansson til HA-sporten.

Nå kan den drømmen snart bli en realitet. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke