12. des
SISTE SESONGEN?: Storhamar-kaptein Mattias Livf vurderer å legge opp etter denne sesongen. I bakgrunnen sitter Joakim Jensen og Martin Blakseth Huse.
 
Livf vurderer å legge opp
Mattias Livf (36) har spilt i Storhamar siden 2001. Nå vurderer han å gi seg. Svensken tar en avgjørelse etter sesongen.

Publisert: 23.jan.2010 05.00
Oppdatert: -

HAMAR: Storhamar-kapteinen sliter fortsatt med det kneet han ble operert i, og forteller at det er en av grunnene til at han er usikker på framtida.
Må hvile
- Kneet har kranglet lenge, og jeg må legge inn hvile for å kunne spille. Det er ikke like moro. Man blir lei av ikke å kunne gi alt. Jeg må hensyn til kneet hele tiden, sier 36-åringen, og fortsetter:

- Jeg har ikke snakket med klubben ennå, og kommer ikke til å ta noen avgjørelse før etter sesongen. Men det er kanskje på tide å gi seg. Jeg er en gammel mann. Vi får se hva som skjer, sier Mattias Livf, som ikke har noen planer om å flytte fra Hamar.
- Nei, vi blir boende her uansett, sier kapteinen, som jobber som driftsleder på Maxi Storsenter.

Beste back
36-åringen har vært en av de mest stabile backene i eliteserien i mange sesonger, og er den mest produktive backen i eliteserien akkurat nå, med seks mål og 22 målgivende pasninger på sine 36 kamper.

Livf, som også har norsk pass, spilte VM for Norge i 2007.

Sliter med strekk
I tillegg til kneet, sliter Mattias Livf med en strekk nå.

- Den sitter i låret opp mot lysken. Jeg har prøvd meg litt på is, men det hogger til. Det er frustrerende. Jeg trodde ikke det skulle ta så lang tid. Jeg vet ikke når jeg er tilbake, men jeg er nok tvilsom til søndagens kamp mot Stjernen også, sier 36-åringen, som gleder seg til sluttspillet.
- Det blir spennende. Vi er ikke i en posisjon hvor vi kan velge, og må ta det laget vi får. Men vi har bevist at vi kan mot de beste lagene, og for å ta seg hele vegen, må vi slå alle uansett. Jeg tror det blir utrolig spennende.
I morgen kommer Stjernen til Hamar OL-Amfi. Fredrikstad-laget har hatt en tung periode, og ligger ti poeng bak Storhamar. De har seks strake tap, og siste seier kom mot Lillehammer 2. januar. Dragons på sin side tapte hjemme mot Frisk-Asker torsdag.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke