17. aug
 
Løkken Østli: - Skjønner ikke sjøl hvordan vi kunne bli så dårlige og ynkelige
Lars Løkken Østli har problemer med å forklare hvordan Storhamar kan gå fra årsbeste tirsdag til totalkollaps torsdag.

Publisert: 18.nov.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: - Jeg sitter her og skjønner det nesten ikke sjøl. Tirsdag var jeg pigg i beina og klar i huet. I dag var kroppen helt råtten, sier Løkken Østli.
Storhamar-backen, som er en nøkkelspiller på det norske landslaget når han er frisk, og skal være det i Storhamar, var inne på fem baklengsmål i går kveld, ett av dem i undertall.
Men han var på ingen måte den dårligste.
- Det som er rart er at vi i dag gjør helt andre ting enn vi skal i spillet vårt, det vi vet vi er gode på. I dag blir vi så dårlige at vi ikke engang klarer å slå tremeterspasninger, og usikkerheten bare sprer seg. Vi er tregere til å hente pucker. Rett og slett tafatte og ynkelige. Nei, dette må vi bare glemme, sier 24-åringen, som har bursdag førstkommende mandag.
Storhamars begge målvakter var i ilden mot Stavanger i går kveld, akkurat som i oljebyen sist.
Tommy Johansen innrømmer at han burde tatt det første skuddet som gikk inn over ham. Det tredje målet i undertall krøp inn ved stolpen.
- Lars gikk ned på kne, og jeg så ikke pucken før det var for sent.
Johansen ble byttet ut etter første periode, og inn kom Robert Hestmann. Han startet med to gode redninger, men så glapp en puck han ikke så hele veien mellom beina og inn.
- Det er ikke så gøy å komme inn når laget spiller slik. Vi har en tung dag, men samtidig får vi ikke så mye hjelp. Hvis vi skal være gode som et lag må vi gjøre drittjobben på isen i hver eneste kamp, slik som mot Sparta, sier Robert Hestmann.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke