22. aug
GA ALT: Martin Blakseth Huse ble tatt av Lillehammer-keeperen i klar scoringsposisjon, men dommeren vinket spillet videre.
 
Må score på flere måter

Publisert: 05.feb.2010 05:03
Oppdatert: -
HAMAR: Storhamar er gode i overtall, men til sluttspillet håper assistenttrener Ole Eskild Dahlstrøm at laget kan score på andre måter.

- Hvis vi skal gå videre i sluttspillet må vi også score på andre måter. Vi må blant annet ha noen varianter fra dropp og bedre kontringer. Nå er vi litt for avhengig av overtallet vårt, innrømmer Dahlstrøm.
Han var svært godt fornøyd med hvordan Storhamar framsto defensivt i den tredje perioden, etter å ha kommet på hæla i den andre.
- I dag ville vi vinne, og det ser vi på innsatsen defensivt. Gutta var villig til å knekke beina for å vinne. Det var kanskje ingen stor kamp fra oss, men det er slik det blir i sluttspillet. Vi vil ikke spille slik offensivt, uten så mye puck, men i den posisjonen vi er nå, spiller vi ikke for galleriet, vi spiller for poengene. Så må folk vurdere om de vil komme og støtte oss og se oss vinne. Nå har vi to på rad. Skriv det, for det har vært mye fokus på de åtte andre veien, også fra folk som ikke har vært her, sier Dahlstrøm og legger til:
- Serien har aldri vært jevnere siden jeg startet i 1986. Alle kan slå alle, og vi må få marginene på vår side igjen. Vi er på gang i forhold til det!
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke