21. aug
Trevor Koenig og Robert Hestmann. FOTO: Truls H. Blystad
 
Målet er å stoppe alt
Storhamar - Rosenborg 5-3 Morten Fureberg Nielsen kom svevende som en levende puck, og ble «reddet» av Robert Hestmann, som har imponert trener Peter Johansson.

Publisert: 13.sep.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Robert Hestmann ble liggende rett ut i noen sekunder etter smellen.
Men reiste seg.

Måtte ta telling
- Jeg ble slått ut med en gang, og måtte ligge rolig noen sekunder. Jeg kjente smellen godt, men det var ikke farlig, sier 22-åringen, som har spilt bra i treningskampene.
- Jeg trives veldig bra i Storhamar, og jeg er glad for det valget jeg tok. Det ble vanskelig i Lørenskog, sier Hestmann, som fikk lite spilletid under Atle Olsen.
Det ser bedre ut i Dragons.

Skryter av Dragons
- Jeg har et mål om å stå mest mulig. Her startet jeg med blanke ark og nye trenere. Jeg stortrives her, og alt i og rundt laget er veldig profesjonelt. Det er mye bedre enn i Lørenskog.
22-åringen er Lørenskog-gutt, men spilte 12 år i Vålerenga.
- Jeg startet som utespiller, men ble ganske raskt keeper. Jeg gikk videregående skole på Wang, og trente mye der. Året jeg hadde i Canada var også lærerikt, sier 22-åringen, som altså har imponert trener Peter Johansson.

- Hestmann har overrasket
- Jeg vil ha to gode målvakter, og det ser veldig bra ut. Hestmann har overrasket, og jeg vil holde i gang begge målvaktene når serien starter. Får vi en skade, er det viktig å sette inn en med kvalitet, sier svensken, og fortsetter:
- Trevor Koenig er rutinert, og flink til å dele sine erfaringer med Hestmann. Det er perfekt. Robert Hestmann vil bli bedre, og det er en glimrende egenskap, sier Peter Johansson.

Likte ikke alt
Dragons-treneren var fornøyd med seier lørdag.
Men han likte ikke alt han så ute på isen.
- Dette var nok den dårligste treningskampen vår. Det ble en del feil, men seier er alltid bra, sier Peter Johansson, som måtte klare seg uten backene Blake Cosgrove og Mats Larsen Mostue.

Snart klare igjen
- Vi merker selvfølgelig at to rutinerte backer er ute, men unggutta gjorde en helt ok kamp, sier Dragons-treneren.
Cosgrove har slitt med en skade, men trener igjen. Mostue var sjuk lørdag.
Dragons lå under 0-2, men reiste seg veldig bra, i en kamp som svingte veldig. Et høydepunkt var målet til Andre Paulsen alene med Ruben Smith. Adrian Saxrud Danielsen scoret også på et fint slagskudd.
Ruben Smith var altså tilbake i OL-Amfi'n, som Rosenborg-målvakt, og spilte en middels kamp.
De tidligere Storhamar-spillerne Simen og Ola Hoel Johannessen spilte også for Rosenborg.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke