6. des
 
Målvakt snart i mål
I disse dager sender Torbjørn Orskaug et kontraktsforslag til en målvakt. Mathias Gundersen kan bli ny Dragons-keeper.

Publisert: 12.jun.2009 05.03
Oppdatert: -
- Jeg vil ikke kommentere navn, sier Orskaug.

- Tror du det blir et ja fra vedkommende?
- Jeg har en god følelse.
Mathias Gundersen er også ønsket i Comet, men de fikk ikke lisens i første omgang, og ting kan tyde på at klubben får problemer med spill i eliteserien. Gundersen forteller at han ikke har bestemt seg.
- Jeg snakker fortsatt med både Comet og Storhamar, men det er ikke noe konkret. For meg er det like åpent. Men jeg har solgt leiligheten min i Fredrikstad, og står fritt slik sett.
Når det gjelder Ruben Smith, så er tiden i ferd med å renne ut i forhold til fortsatt spill i Storhamar.
- Hvis vi får ja fra den målvakten vi gir et kontraktstilbud, er løpet kjørt i forhold til Ruben Smith. Da har vi ikke penger til å hente ham, sier Orskaug, og legger til:
- Hvis det blir en norsk førstemålvakt, kan det fort bli en utlending som 2. keeper. Det er ikke noe problem å få tak i målvakter, men vi er opptatt av at de skal passe inn og er riktig type.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke