21. aug
Godkjent: Andreas Øksnes klarte seg fint mot Hviterussland.
 
Mads´ siste samling med gutta
Norge og Mads Hansen gjorde et solid inntrykk mot Hviterussland, men etter VM er det slutt på landslaget for Storhamar-spilleren.

Publisert: 10.apr.2014 04:00
Oppdatert: 10.apr.2014 10:56

Mads Hansen innrømmet i går at dette er hans siste samling med isbjørngjengen hjemme i Norge. Situasjonen hans har vært diskutert tidligere med ledelsen for landslaget, og Mads har avtalt å spille for landslaget denne sesongen. Før OL ble det gjort en avtale om at de som kom med på OL-laget også måtte forplikte seg til å spille VM. Det gjorde Mads, men så er det slutt.

Ingen endring

- Jeg har ikke endret på disse avtalene og jeg har ikke hørt at andre har gjort det, heller. Denne samlingen og den kommende VM-turnering blir mine siste opptredener på landslaget. Basta, sa Mads Hansen.

Mens Mads går, akter både Adrian Saxrud Danielsen og Andreas Øksnes å slå seg inn på det samme landslaget. Begge gjorde sine saker utmerket og sammen med de øvrige spillerne fikk de denne attesten fra landslagssjef Roy Johansen:

- Solid gjennomført kamp. Bra målvakt og vi var tette og gode i egen sone. Vi hadde også bra eget spill. Det lover godt, sa sjefen som ikke ville gå inn på enkeltspillere.

Landslagssjefen var fornøyd med både kampen og kollektivet, og siden han i tillegg kan forsterke troppen med spillere fra finalespillende Vålerenga og Stavanger, kan VM i Minsk bli en god turnering for Norge.

For Roy Johansen stilte med mange debutanter i sitt lag i går. To av dem kom fra Storhamar.

Lovende debuter

Adrian Saxrud Danielsen gjorde en meget god kamp med isbjørnen på brystet:

- Jeg prøvde å gjøre ting enkelt og føler at jeg klarte det. Før kampen var jeg nervøs på en god måte. Jeg merket tempoforskjellen fra eliteserien og jeg var ute på sykkeltur ved et par anledninger, men jeg følte jeg tok meg pent inn, ler en tilfreds Adrian Saxrud Danielsen.

Andreas Øksnes ville ikke tenke Minsk-VM ennå, men har startet en prosess som kan bli interessant. Også han hadde en god følelse etter kampen, men trakk seg selv litt for to utvisninger.

- Det var en kamp midt på treet. Jeg innser at jeg ikke kan dra på meg utvisninger som jeg gjorde her. Det er slik jeg spiller, sa Andreas Øksnes etter kampen på Lillehammer.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke