16. des
USIKKER: Mads Hansen er usikker på om han kan fortsette som spiller.
Foto: Arve Hovelstuen Blystad
 
Mads Hansen skal inn til vurdering 1. juni
Mads Hansen har slitt med en skade i flere år. Nå er Storhamar-kapteinen usikker på om det blir flere sesonger.

Publisert: 14.mai.2015 07.49
Oppdatert: 14.mai.2015 07.53

Mads Hansen har stått over mange kamper denne sesongen. Han vil ikke gå i detalj på hvilke skadeutfordringer han har.

- Jeg vil ikke kommentere dette noe mer før jeg har noe håndfast. Jeg skal inn til vurdering 1. juni. Da vet jeg mer om skaden og om framtida på hockeybanen. Men det er usikkert om jeg kan fortsette av helsemessige årsaker, sier Mads Hansen, som har igjen en sesong av kontrakten med Storhamar.

Hvis han velger å legge opp vil han fortsatt være i hockeymiljøet. Han er sportssjef i yngres avdeling i Storhamar, og er også ansatt som sportssjef på Wang Toppidrett, som drar i gang i Hamar fra høsten.

Mads Hansen debuterte på A-laget til Manglerud Star i 1996. Etter hvert gikk turen til Storhamar (tre sesonger), før det ble en sesong i Vålerenga. Så ble det Hammarby, Oskarshamn, Storhamar igjen, før han spilte sju sesonger for Brynäs i den svenske eliteserien.

Han kom tilbake til Hamar foran 2013-2014-sesongen.

Hansen har spilte 349 kamper i den svenske eliteserien og står bokført med 393 kamper i den norske eliteserien. Han har mange kamper for det norske U18-, U20- og A-landslaget.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke