23. aug
Mads Hansen.
 
Mads Hansen vil ha Bøtta hjem
Mens ledelsen i Dragons vil ha tre år på å bygge et topplag, går Dragons-kaptein Mads Hansen, for å vinne alt allerede kommende sesong.

Publisert: 09.sep.2013 04:13
Oppdatert: -

Det proklamerte han på Dragons kickoff på Østre Torg lørdag:
- Vi skal være med i toppen i serien og i sluttspillet skal vi sette oss i posisjon til være med helt til slutt. Som vinnere, sa den hjemvendte Brynäs-proffen.
Han er klar over at det er langt skritt å gå fra sjuendeplassen og kvartfinalen sist sesong, til å toppe alt utpå våren.

Noe å strekke seg etter

- Jeg vet ikke om vi er der riktig ennå, men med fullt lag uten skader, kan vi klare det. Vi viste i fjor, at vi kan slå hvem som helst på en god dag, og vi må sette oss hårete mål om vi skal komme noen veg. Mye sitter i hodet og vi skal huske at både Lørenskog og Stavanger, med helt andre økonomiske ressurser, som bare kan handle inn forsterkninger om behovet er der, spiller under press. Det er jo morsomt å ha et mål å strekke seg etter. Mye skal på plass, men Bøtta skal hjem. Vi skal revansjere fjorårssesongen, sa Mads Hansen og smilte lurt.

PPC skaffer penger

Og for å innfri dette, har Power Playclub (PPC) satt i gang en storstilet innsamlingsaksjon hvor pengene utelukkende skal gå til å styrke Dragons-stallen. Midt på dagen lørdag, hadde PPC solgt 97 aksjebrev. Hver aksje sikrer Storhamar Dragons to eller ti kroner per tilskuer i kampen mot Stavanger 21. september.
- Under forutsetning av at det kommer rundt 3.000 tilskuere til kampen, har vi hittil samlet inn rundt 600.000 kroner, sier lederen av PPC, Truls Røise.

- Bidra med å møte fram!

Vervingen av sponsorer vil pågå helt fram til kampstart. Målet er å selge 120 aksjebrev. - Det bør være innen rekkevidde. Vi har hatt en fenomenal oppslutning rundt dette. Prosjektet er blitt en Hamar-dugnad bedriftene i byen virkelig kan være bekjent av. Pengene som kommer inn, går uavkortet til sportslig satsing i form av én, kanskje to nye spillere. Og da snakker vi om en eller to spillere som skal forsterke stallen og være underholdere ute på isen.
I tillegg vil PPC organisere innsamling blant folk på kampen som kan bidra med det de ønsker. Folk kan bidra ved å møte fram på kampen 21. september. Gulrota blir kanskje å få presentert den første (?) forsterkningen.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke