15. des
SPILLEKÅT: Mads Hansen er på banen igjen for Storhamar mot Stavanger i den første første finalen mandag.
Foto: Terje Midttun
 
Mads klar mot Stavanger
Storhamar-kaptein Mads Hansen er klar til den første finalekampen mot Stavanger Oilers mandag

Publisert: 04.apr.2015 17.35
Oppdatert: 04.apr.2015 17.38

Dette bekrefter både Storhamar-trener Aleksander Smirnov og Mads Hansen selv. Skaden i kneet som han har slitt med siden kampen mot Lørenskog 12. februar, er helt leget, noe Storhamar-treningen også bar bud om. Det var en spillesugen lagkaptein som kjørte gjennom to timer på is sammen med resten av finalemannskapet.

tung tid

- Det har vært rart å komme i gang igjen etter to måneder på sidelinjen, sier kaptein Hansen som ikke legger skjul på at han begynte å gi opp håpet om å spille mer ishockey denne sesongen.

Det er de to siste ukene at kneet er blitt såpass bra at han kan stille fit for fight til den første finalekampen mot Stavanger Oilers.

Mads Hansen legger ikke skjul på at det har vært en tung mental greie å følge lagkameratene fra sidelinjen. 

To gode uker

- Det verste var de ukene jeg ikke merket noen bedring i kneet. Men etter at skaden slapp taket, kom lysten til å spille hockey tilbake. Nå er er jeg kjempeklar på finalespill, sier Mads Hansen som er litt i tvil om det er en kaptein på sitt beste som entret isen i DnB Arena:

- Det er ikke ideelt å komme inn i finalespill etter et så langt opphold, men jeg håper jeg har rutine og grunnlag nok til å tåle det. Storhamar får i alle fall ett hode til på isen. Det er neppe noen ulempe i en finale.

En viktig mann for oss

Aleksander Smirnov er også veldig fornøyd med å få kapteinen sin tilbake.  Han er en viktig mann for oss og kaptein - en ordentlig kaptein, sier Sasja og øser ut med superlativer:

- Mads har vært savnet, slik sterke og gode spillere alltid blir. Selv om Mads gjør en manns jobb på banen, er han like viktig utenfor, både i garderoben og i miljøet. Han er en smart og rutinert spiller som alltid vil bidra for oss, sier Aleksander Smirnov.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke