15. des
 
Magic om finalefølelse og framtida - Linus avslører trusler på isen
Pål Johnsen gleder seg til enda en finale, mens Linus Johansson forteller om trusler og "skitsnakk" på isen i denne utgaven av Rinkside.

Publisert: 28.mar.2015 20.26
Oppdatert: 28.mar.2015 20.31

Storhamar møter Stavanger i finalen som starter i oljebyen 2. påskedag, men akkurat nå gleder Pål Johnsen seg over enda en finale etter 5-1 over Sparta i kveld.

I denne utgaven av Rinkside forteller Johnsen alt om hvordan han føler hockeylivet er nå. Han avslører også litt om framtiden, samtidig som han forklarer hvordan han opplever det at han ikke spiller i en av de to beste rekkene.

- Det er godt å være het igjen. Det har ikke vært så mange finaler de siste årene, så vi takker og tar imot, sier Johnsen.

Klikk deg inn på videoen for å få med deg hele intervjuet med Magic Johnsen.

Der får du også høre Linus Johansson, som understreker at Sparta kan være et tøft og bra hockeylag, fortelle om det han synes er usportslig og dårlig av enkelte Sparta-spillere.

Videre forteller Aleksander Smirnov at det blir en svært kort påskeferie på Storhamar-spillerne. Få med deg hva han tenker om semifinalene mot Sparta og ikke minst hvordan han skal gjøre Storhamar best mulig forberedt mot Stavanger Oilers.

Få også med deg Svein Harald Arnesen vurderinger av semifinalen og finalen.

Alt dette i Rinkside.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke