25. aug
Nathan Martz
 
Mangler 50.000 for å hente Martz
Nathan Martz har pakket ferdig hockeybagen. Truls Røise & co. håper de klarer å skaffe de 50.000 kronene som mangler for en fullfinansiert løsning.

Publisert: 27.aug.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Nathan Martz var en klassespiller sist han var i Dragons.
Nå er han altså nære en ny flytting til Hamar.
- Nå mangler vi 50.000 kroner for en fullfinansiert løsning. Jeg håper vi får hjelp, slik at det løser seg. Vi har hatt direkte forhandlinger med Nathan. Han skal ha trent bra gjennom sommeren, og har vært på is i to og en halv uke. Uansett: Går dette i orden vil vi også kjøre en fysisk test på ham, sier Truls Røise i Powerplay Club, som hjelper Dragons med å hente nye spillere.
- Vi har fått flere nye medlemmer. Nå er målet opp mot 30 aksjonærer til nyttår, sier Røise, som sammen med Sigve Ødegård drar mye av lasset.
Storhamar kan ikke hente spillere sjøl på grunn av økonomien. Røise håper de klarer å få Martz klar til 2. serierunde.
- Han er en publikumsmagnet. Vi jobber parallelt med å skaffe en back. Vi har god dialog med Michael Smithurst på dette.
Smithurst kommenterer saken slik:
- Alle trenere vil vel ha Martz. Hvis han kommer kan han tilføre offensiv kraft og poeng. Vi får også litt andre muligheter i forhold til å komponere laget. Det er også bra at de parallelt jobber med å hente en back, sier Smithurst.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke