12. des
 
Marius Holtet og Färjestad ut i kvartfinalen
Årets SM-sluttspill ble en nedtur for fjorårets dobbeltmestere Färjestad. I år ble det bråstopp allerede i kvartfinalen for Marius Holtet (25) og resten av Karlstad-laget.

Publisert: 31.mar.2010 04.12
Oppdatert: -
Årets SM-sluttspill ble en nedtur for fjorårets dobbeltmestere Färjestad. I år ble det bråstopp allerede i kvartfinalen for Marius Holtet (25) og resten av Karlstad-laget.
HAMAR: I fjor ble Färjestad både serie- og sluttspillmester, og i hockeygale Karlstad var det store forventninger til oppfølgersesongen. I seriespillet endte laget på 5. plass, og fikk Skellefteå som motstander i kvartfinalen.
Etter at lagene hadde vunnet tre ganger hver i best av sju-serien, måtte Färjestad ut på veien i håp om å avgjøre til sin fordel i motstanderens hule.
Det åpnet dårlig for Hamar-gutten Marius Holtet og de andre. Skellefteå tok ledelsen i undertall.
Färjestad utlignet, men Fredrik Warg avgjorde med 2-1-målet i tredje periode. Gjestene presset kraftig mot slutten av kampen, men fikk ikke satt gummiskiva i nettet.
Nå venter påskeferie og oppladning til VM i Tyskland i begynnelsen av mai for Holtet, Anders Bastiansen og Jonas Holøs.
Martin Laumann Ylvens Linköping slo ut Mathis Olimb og Martin Røymarks Frölund, og er klare for semifinale etter 4-2-seieren på hjemmebane i går kveld (4-3 sammenlagt).
Pål Johnsen og Johan Ramstedts gamleklubb Skellefteå møter forrige sesongs tapende finalist HV71 i semi, mens Laumann Ylvens Linköping møter Djurgården.
Norge har nå kun en nordmann igjen i det svenske sluttspillet.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke