buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Venter fortsatt: Andreas Martinsen venter fortsatt med å ta en avgjørelse foran neste sesong.
 
Martinsen lar det sportslige avgjøre
Storhamar vil gjerne ha Andreas Martinsen neste sesong. Lillehammer-spilleren har ikke lukket døra, men bruker litt tid å tenke seg om.

Publisert: 21.mai.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: - Agenten min har hatt en god dialog med Storhamar, men akkurat nå er det vanskelig å si konkret noe om neste sesong, sier Martinsen til HA-sporten.
Etter en lang oppkjøring til VM og turneringen i Slovakia trengte han noen dager med hvile og avkobling før han tar et valg om neste sesong.
- For meg er det viktigste at det sportslige tilbudet blir bra, noe mer om klubber ønsker jeg ikke å si, fastslår Martinsen.

Trenger trygghet

I tillegg til Storhamar har Sparta også Martinsen høyt på ønskelista foran kommende sesong, i tillegg til Lillehammer.
Løperen forsøkte seg i svenske Leksand forrige sesong, men slo ikke an, og endte opp igjen i Tor Nilsens mannskap.
En kilde HA-sporten har vært i kontakt med rundt Lillehammer-laget mener at den erfaringen gjør at unggutten ikke hopper på et nytt tilbud fra utlandet uten at det ligger mer trygghet i bunnen.
Da Lillehammer signerte Gino Guyer og Justin Bostrom for en ny sesong, betyr det mye for at Martinsen eventuelt forlenger.

Positiv dialog

Daglig leder i Storhamar, Carl Oscar Bøe Andersen, bekrefter at han har hatt en dialog med Martinsens agent.
- Vi opplever at han og agenten fortsatt er positiv innstilt til oss. Det er ikke så veldig rart at han trenger tid til å tenke seg om etter VM. De norske spillerne som var med der får sikkert noen henvendelser fra utlandet, sier Bøe Andersen.

Ingen lønnsduell

Han er klar på at Storhamar neppe kan konkurrere med de beste økonomiske tilbudene som Martinsen får foran neste sesong.
- Det pengeracet kan vi ikke være med på, men vi har lagt fram hvilke tanker vi har, og i tillegg til et godt sportslig opplegg kan vi tilby frisk mjøsluft, spøker Carl Oscar Bøe Andersen og fortsetter:
- Dersom han har Lillehammer som førstevalg kan ikke vi se at Storhamar er et dårligere sportslig valg neste sesong.
Storhamar kan kanskje også lokke med spill i Christian Larrivée-rekka og at Dragons har blitt norgesmester hvert fjerde år i 1996, 2000, 2004 og 2008?
Neste år er det 2012...
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat