15. des
KANADISK: Stor­ha­mar-tre­ner Mic­hael Smi­thurst hå­per å ha to ka­na­dis­ke inn­slag på kvel­dens Stor­ha­mar-lag: Chris­ti­an Lar­ri­vée og Nat­han Martz.Foto: Arve Bly­stad
 
Martz klar til kveldens kamp
Storhamar ventet i spenning i hele går, og så kom beskjeden de håpet på: Nathan Martz er spilleklar til oppgjøret mot Lørenskog i kveld.

Publisert: 13.sep.2011 04.12
Oppdatert: -

HAMAR: Heller ikke Norges Ishockeyforbund kunne gjøre annet enn å vente i går. Alt var klart på norsk side av grensa, men transferkortet var fortsatt i utlandet.
- Transferkortet har gått til det internasjonale forbundet i Sveits, og når det kommer tilbake til oss, skal Martz være spilleklar, sa assisterende generalsekretær i Norges Ishockeyforbund, Petter Salsten til HA-sporten på ettermiddagen.
Noen timer senere var Martz klar til dyst.
Åtte, ni spillere ble meldt inn etter datoen for å bli spilleklare til seriestart. Blant disse ventet dagens motstander, Lørenskog, på lisens til den kanadiske løperen Ryan Jardine, som sist var Missouri Mavericks, og til sin nye svenske målvakt Viktor Alm.
Storhamar-trener Michael Smithurst er glad Nathan Martz kan stokkes inn i de blågule rekkene i kveld, og er klar på at Storhamar også i kveldens kamp møter god motstand.
- Lørenskog er et kjempegodt lag på papiret, så det kreves kvalitet og kynisme av oss for å vinne. Vi må velge slagene våre med omhu, og dynamikken i spillet vårt må bli bedre. Vi vant i fjor, og det er mulig nå også. Vi må bare huske at hockey er som en maraton; den avgjøres ikke på den første mila, sier Storhamar-treneren, som gikk gjennom Stavanger-kampen på video i går.
- Vi må gjøre noe med valgene våre. Det var litt som i fjor; vi jager og jager. Vi kan nok sette litt på kontoen for overivrighet, og mot så gode lag som Stavanger tar det mye krefter når vi ikke vinner pucken, mener Smithurst.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke