6. des
FOR NORGE: Lars Løkken Østli skal til Frankrike med landslaget. I 2014 håper han på OL-spill.FOTO: henning Rugsveen
 
Med OL som mål
I går ble Lars Løkken Østli tatt ut i landslagstroppen, og Storhamar-backen mener OL er et perfekt langsiktig mål.

Publisert: 25.okt.2011 04.12
Oppdatert: -

HAMAR: Det norske hockeylandslaget skal samles igjen for første gang etter VM, og Roy Johansens gutter skal trene og spille kamper mot Frankrike i Grenoble og Lyon fra 8. til 13. november.
Lars Løkken Østli fikk nyheten om uttaket av HA-sporten i går kveld.
- Det er alltid moro å spille på landslaget, og jeg visste at uttaket ville komme i slutten av måneden. Dette var veldig bra, sier Løkken Østli.

- OL hadde vært perfekt

Landslagstrener Roy Johansen har uttalt at han gjerne vil ha med flest mulig av de beste spillerne inn mot en eventuell OL-billett.
- Jeg synes det er bra at det tenkes OL allerede nå, og for min egen del er jo det et fint langsiktig mål. Det å få spille i et OL hadde vært perfekt, sier Dragons-backen, som var uheldig sist han spilte med flagget på brystet. Han fikk en smell i hodet i det andre byttet i den første kampen i VM.
Han måtte ta det med ro en måned.

Kravstor back

Lars Løkken Østli er stort sett fornøyd med egen innsats i Dragons så langt denne sesongen.
- Jeg stiller store krav til meg sjøl. Jeg syntes det gikk bra i starten av sesongen, men i de siste kampene har jeg ikke vært helt på det nivået jeg vil være. Men det kommer, sier Lars Løkken Østli, og legger til for lagets del:
- Det var solid mot Stjernen, og det var viktig med tanke på sjøltilliten. Vi er i ferd med å finne tilbake til noe veldig bra nå.
Her er hele landslagsuttaket:
Målvakter: Pål Grotnes (Stjernen), Lars Haugen (Minsk).
Backer: Alexander Bonsaksen (Rögle), Brede Frettem Csiszar (Vålerenga), Jonas Holøs (Växjö), Juha Kaunismäki (Stavanger), Aleksander Rindal (Lillehammer), Henrik Solberg (Stavanger), Henrik Ødegaard (Sparta Sarpsborg), Lars Løkken Østli (Storhamar).
Løpere: Kristian Forsberg (Modo, Mats Frøshaug (Lørenskog), Lars Erik Hesbråten (Sparta Sarpsborg), Marius Holtet (Färjestad), Tommy Kristiansen (Sparta Sarpsborg), Peter Lorentzen (Stavanger), Andreas Martinsen (Lillehammer), Mathis Olimb (Frölunda), Mats Rosseli Olsen (Vålerenga), Martin Røymark (Timrå), Lars Erik Spets (Lørenskog), Martin Laumann Ylven (Linköping).
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke