22. aug
MØTTES PÅ ISKROA: De sentrale personene fra klubbstyret i Storhamar Dragons og det nye styret i AS'et samlet seg på Iskroa i går kveld. Fra venstre Stein Onsrud, Jan Olav Sveen, Anette Paulsen Morken, Frode Barmoen, Bjørn Danielsen, Rune Gulliksen, Helge
 
Mener Larsen tok en risiko da han ga lån
Det nye styret kunne i går ikke garantere at Jan Larsen får tilbake pengene som han lånte ut i fjor.

Publisert: 27.sep.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Det nye styret med Arne S. Hansen i spissen, avviser at det har hatt noe å si for beslutningen om å fjerne Jan Larsen som styreleder for Storhamar Dragons AS, at han også er en tung kreditor som står i veien for en mulig akkord-løsning.
- Det har vi ikke snakket om i det hele tatt i denne prosessen.
- Men føles det rart å fjerne en som reddet selskapet i fjor høst med et så stort lån?
- Jeg vet ikke hva jeg skal si til det, men på generelt grunnlag vil jeg si at alle som låner bort penger til et idrettslag tar en risiko.

Må få oversikt

- Kan du si noe om Larsen får tilbake pengene sine da, eller om dere går for en akkordløsning?
- Jeg kjenner ikke til hvilken ordning Jan Larsen har for å få pengene tilbakebetalt. Jeg regner med han selv har sørget for hvordan det skal håndteres. For øvrig må vi se på hele den økonomiske situasjonen nå og få oversikt før vi uttaler oss mer om hva vi skal gjøre og hvordan vi skal gjøre det.
- Hva er din reaksjon på at det drives på kreditors regning som Kari Hoel sier?
- Jeg kan ikke svare for hvordan AS'et har drevet. Vi må komme tilbake til dette også. Vi har folkene på plass som skal sitte i styret. Hvem som blir leder blir avklart etter hvert, sier Hansen.

Det nye styret

De fem nye i styret som ble presentert og valgt i går kveld er: Jan Olav Sveen, Stein Onsrud, Arne S. Hansen, Dag Kjelsrud og Helge Høgsveen.
- Vi setter pris på det Jan Larsen har gjort for Storhamar i alle år, men nå føler vi det er tid for en endring. Derfor har vi satt sammen et styre vi mener kan drive dette videre på en god og fornuftig måte. Det som skjer nå vil heller ikke få noen innvirkning på den sportslige satsingen for A-laget. Der er det lagt et budsjett som følges.
- Hvordan kan dere si det når den økonomiske situasjonen er så usikker som den er?
- Vi har god tro på at dette skal bli bra, sier Hansen.
- Har dere hatt noen dialog med Jan Larsen underveis hvor han er blitt bedt om å endre seg og styrets arbeidsform?
- Ikke konkret. Vi har jobbet en god stund med en løsning som vi har tro på. Den har vi klar nå. Og vi følte det var tid for å endre nå, sier Hansen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke