17. aug
 
Mener Storhamar må jobbe med det offensive
Sjur Robert Nilsen tok ikke tapet mot Vålerenga veldig tungt. Samtidig fikk han en pekepinn på hva laget må jobbe med framover.

Publisert: 12.aug.2016 21:58
Oppdatert: 13.aug.2016 10:00

(Vålerenga - Storhamar 2-1)

Joey Tenute scoret i debutkampen sin for Storhamar, men det hjalp lite da Thomas Olsen og Filip Gunnarsson satte hvert sitt mål for Vålerenga.

- Vi har terpet på en del ting defensivt og forecheckingen. Det synes jeg vi så konturene av i dag, sier Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen. 

Offensivt fokus

Det gnistret på ingen måte av Storhamar offensivt. 

- Vi har ikke snakket mye om det offensive og det kunne man se under kampen.  Vi blir nødt til å skyte mer og være tøffere på mål. Også har vi pucktap som må bort, summerer Storhamar-treneren.

Likevel så han at treningen de har holdt på med de siste ukene, har båret frukter.

- Husk at vi har hatt sju-åtte treninger med mest fokus på mest det defensivte og uten puck. Jeg syntes jeg så konturene av hvordan vi ønsker å framstå denne sesongen. Totalt sett synes jeg det var en helt grei første treningskamp, sier han.

Ga alle sjansen

- Vi brukte fire rekker og spredde de ganske bra. For eksempel fikk unggutta spille i rekke og par med rutinerte spillere, og det lærer de masse av. Alle skal få kjenne på alle spillets faser, sier treneren, og legger til:

- Men slik som rekke var satt opp i dag, kommer det ikke til å se ut ved seriestart.

SE HELE VIDEOINTERVJUET I VINDUET OVER!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke