buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
KLAR: Mikael Zettergren har skrevet under en treårskontrakt med Storhamar.
FOTO: Fredrik Hubred Hagen
 
Mikael Zettergren til Storhamar for å vinne
Storhamar henter enda en Lillehammer-spiller. Poengkongen Mikael Zettergren (32) har nemlig skrevet under på en treårskontrakt, og blir norsk.

Publisert: 07.apr.2015 16:53
Oppdatert: 07.apr.2015 19:14

Mikael Zettergren (32) spilte mye med gullhjelm i Lillehammer denne sesongen. Han fikk bokført hele 54 målpoeng i serie og sluttspill (fire kvartfinaler mot Storhamar). Leder i eliteutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, er mer enn middels fornøyd med signeringen.

Ville ville noe

- Vi er kjempefornøyd. Han ville gjerne hit. Vi får en god allroundspiller, som kan spille både senter og ving. Han er teknisk god, og produserer mange målpoeng. Han vill passe perfekt inn i Storhamar-laget, sier Rakstad-Larsen.

Hovedpersonen selv gleder seg veldig til å ikle seg den gule og blå drakta, og mener han vil passe perfekt inn i laget.

- Det skal bli moro å komme til et topplag. Storhamar la fram en langsiktig plan som kjentes rett for meg, sier Zettergren til HA-sporten. Han er nå den andre spilleren som har vraket Lillehammer til fordel for Storhamar, etter at Alexander Reichenberg skrev under for de gule og blå tidligere i vår.

- Hockey handler om å vinne, og det vil jeg være med å bidra til at vi gjør i Storhamar. Jeg håper vi klarer å ta bøtta hjem, og at vi kan gjøre det bra i CHL (Champions Hockey League), forteller Zettergren.

Blir norsk

Svensken bor i Mesnali i Ringsaker, og har norsk samboer. Han ble nylig far, og til sommeren skal han gifte seg. Når neste sesong starter er han norsk statsborger. Dermed blir det ingen utfordringer med utenlandskvota.

- Siden jeg bor i Mesnali, midt imellom Hamar og Lillehammer var det de to klubbene det sto om, men jeg er trygg på at jeg har gjort et rett valg, sier svensken.

Sjelden skadet

- Det er perfekt at han blir norsk. Zettergren er flink til å trene, og er sjelden skadet. Det er stort pluss, sier Sjur Rakstad-Larsen.

- Selv om jeg er 32 år og har skrevet en treårskontrakt gjør jeg alt jeg kan for å holde meg i veldig god form, slik at jeg kan spille hockey i mange år framover, sier den tidligere Lillehammer-spilleren. 

32-åringen spilte samtlige 45 seriekamper og fire sluttspillkamper for Lillehammer denne sesongen. Han har tidligere spilt i blant annet Leksand, Hammarby, Boston Bruins (jr.), Utah Grizzlies (East Coast Hockey League), AIK og Mora. Han har kamper for det svenske U16- og U17-landslaget. 

- Jeg er en rutinert spiller, men selv om jeg har vært i mange klubber er jeg veldig sugen på å gjøre det bra for Storhamar, understreker Zettergren.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat