12. des
SER FREMOVER: Mikael Zettegren håper å bidra mer for laget.
FOTO: Bendik Havdal Eriksen
 
- Kjedelig å bli vraket
Lørdag måtte Mikael Zettergren sitte igjen på Hamar mens resten av laget reiste til bortemøtet med Stjernen.

Publisert: 27.okt.2015 16.16
Oppdatert: 27.okt.2015 16.16

Før lørdagens kamp bestemte trenerduoen Aleksander Sminov og Pål Johnsen seg for å stå med svenske Oskar Östlund i mål. Dermed måtte en av de sju utenlandske spillerne bli igjen i Hamar. Valget falt på Mikael Zettergren.

vanskelig start

Zettergren, som gjorde 54 poeng på 49 kamper for Lillehammer sist sesong, har ikke fått i gang sin offensive produksjon så langt. Han står med ni poeng og minus tre på 12 kamper.

- Jeg har blitt flyttet rundt i en del rekker i løpet av høsten, og det har ikke vært så lett å få den kontinuiteten man trenger for å spille stabilt, sier Zettegren, og legger til:

- Sist sesong spilte jeg i første power play, og var en av lagets viktigste spillere. Det er klart det er lettere å spille da, sier han. 

Han syntes det var tungt å sitte igjen i Hamar da laget reiste til Fredrikstad lørdag.

- Det er kjedelig å bli vraket når man er frisk og klar for å spille.

- Var du forberedt på denne situasjonen da du signerte for Storhamar?

- Nei, det var jeg ikke. Jeg trodde at Jimmy Andersson skulle bli norsk, og at vi kunne spille med fullt lag. Men det er bare å kjøre på, det er ingen grunn til noen annet, sier han.

ville ha Östlund i mål

Assistenttrener Pål Johnsen forteller hvorfor Zettergren ble vraket sist:

- Vi følte at det var riktig å la Oskar stå mot Stjernen. Vi ville også ha med Jimmy (Andersson), Erik (de la Rose) og Scott (Hotham). Hampus (Gustafsson) har vært gode hele høsten, mens Christian Larrivée og Jacob Berglund kanskje er lagets viktigste spillere. Derfor valgte vi som vi gjorde, sier Johnsen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke