15. des
IKKE FORNØYD: Christian Larrivée retter pekefingeren mot disiplinærutvalget.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
Misfornøyd med disiplinærutvalget
Christian Larrivée er ikke imponert over at Victor Panelin Borg fikk spille torsdagens 4. kvartfinale.

Publisert: 18.mar.2016 20.04
Oppdatert: 18.mar.2016 20.20

Spartas Victor Panelin Borg taklet Martin Blakseth Huse stygt i hodet under tirsdagens kamp. Fredag formiddag – dagen etter den fjerde kvartfinalen ble svensken dømt til tre kampers karantene.

Ser rødt

- Det er helt latterlig. De har én oppgave de skal gjøre, og de klarer ikke å gjøre det. Nå har Marius Hagberg vært suspendert i to kamper, og nå passet de på å gi Panelin karantenen når han er tilbake igjen. Det er pinlig og trist, sier Larrivée om disiplinærutvalget.

Pål Johnsen er heller ikke imponert over disiplinærutvalget.

- Spilleren som utførte taklingen får spille kampen etter, mens han som ble påført skaden sitter hjemme. Det burde vært et system som gjorde at utvalget kunne straffet ham tidligere, sier Pål Johnsen.

får svar

Petter Salsten, som er sportssjef i Norges ishockeyforbund, mener at regelverket er til for å sikre de anmeldte spillerne full rettssikkerhet.

- Når noen rapporteres inn, så må det sendes inn en rapport før klokken 12 dagen etter. Så får anmeldt klubb (i dette tilfellet Sparta) 24 timer på seg til å svare. Det, sammen med behandlingstiden utvalget bruker, gjør at behandlingen ikke alltid blir ferdig før neste kamp. Vi ønsker vedtak så snart som mulig.

- Storhamar føler at saken burde ha blitt avgjort på kortere tiden nå, i og med at det er sluttspill..

- Storhamar er velkomne til å komme med endringer som kan hjelpe oss til å få et bedre system, sier han

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke