15. des
Lars Løkken Østli mister kamper og landslaget. FOTO: HENNING RUGSVEEN.
 
Mister kamper og landslaget
Lars Løkken Østli er beordret i ro av Olympiatoppens lege Lars Kolsrud. Dermed ryker flere Storhamar-kamper og landslagsturen neste uke.

Publisert: 03.nov.2011 07.57
Oppdatert: -

HAMAR: Storhamar-backen har slitt med ryggen en periode, og allerede tidlig i forrige uke ble det verre. Han var usikker før oppgjøret mot MS sist torsdag, men valgte å spille. Etter kampen ble ryggen helt stiv, og kampen mot Vålerenga så landslagsbacken fra tribunen.
Onsdag var han hos spesialist Lars Kolsrud i legeteamet til Olympiatoppen og fikk beskjed om å ta det med ro.

Ro og rolig trening

- Jeg kan ikke spille mot Frisk-Asker eller Rosenborg, og landslagsturen neste uke kommer litt for tidlig. Jeg er redd jeg også må ta en telefon til Roy Johansen (landslagssjef, red.anm.), fastslår Løkken Østli, etter tre andre backforfall til landskampene.

Leter etter årsak

Storhamars nummer 37 skal være helt i ro i to dager, og kan forsiktig begynne å trene til helga.
- Det er en betennelse i ryggen som ikke vil slippe. Vi vet ikke helt hva det skyldes heller, men jeg skal trene rolig ei uke hvor jeg skal styre alt sjøl.
I dag skal han på ny røntgenundersøkelse for å se om det er mulig å finne ut hva betennelsen skyldes.
I forbindelse med VM tidligere i år, var 24-åringen, som blir 25 om noen uker, lenge ute etter en takling mot hodet i åpningskampen.

Viktige kamper senere

- Akkurat som da, er det viktigste å bli frisk igjen. Det kommer viktigere kamper enn mot Frisk og Rosenborg denne uka. Nå skal jeg se hvordan det går med treninga den kommende uka, og så skal jeg tilbake til Olympiatoppen neste onsdag, fastslår Lars Løkken Østli.

Møter mye energi

Dermed har Storhamar samme tropp som slo Vålerenga lørdag. Anders Braavold får trolig sjansen igjen, i Løkken Østlis fravær.
Etter Vålerenga-kampen sa trenerne Michael Smithurst og Jonas Norgren at laget må bygge videre på den prestasjonen.

Må fortsette å kjempe

- Vi kan ikke senke oss fem prosent og tro at vi skal vinne noen kamper i eliteserien, så gode er vi ikke. Hvis én spiller ikke fortsetter å dekke skudd sprer det seg raskt i resten av laget, alle må være på, sa Smithurst.
Norgren forteller at de etter kampen har jobbet med å fortsette der de slapp på Jordal.
- Frisk er et lag som har mye energi og går mye på skøyter. Vi må klar for den oppgaven, og prøve å bli stabile på vårt beste nivå som vi har vist flere kamper, sier Norgren.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke