20. aug
 
Moro og lærerikt for Hestmann
Robert Hestmann hadde tatt sommerferie da han ble kalt inn på landslaget. Det har vært knallhardt men lærerikt.

Publisert: 04.apr.2011 04:12
Oppdatert: -
GJØVIK: - Det har vært utrolig morsomt. Jeg har svettet, men kost meg skikkelig.
Til tross for at det bare ble sju-åtte kamper med Storhamar ble han kalt inn til samling og kamper mot Tsjekkia. Det ble ikke spilletid, men en bekreftelse på at han er med i framtidsplanene.
- Jeg har lært veldig mye og fått mange arbeidsoppgaver. Ikke minst har jeg gått mye på skøyter for å bli kvikkere og mer utholdende. Det er stor forskjell på landslagstreninger og klubbtreninger.
Han regner ikke med noen plass i VM-troppen, men griper sjansen hvis den kommer. Pål Grotnes og Lars Haugen spilte i helga, mens Lars Volden kommer så fort sluttspillet i Finland med Espoo Blues er over.
- Denne samlingen har vært bonus, men det hadde vært morsomt å komme med til kampene mot Danmark om noen dager.
Mandag skal han på toppidrettssenteret med Lars Haugen og trene spesifikk keeperstyrke, et opplegg landslagskeeperne har hatt denne vinteren.
- Føler du at du er langt bak de andre målvaktene?
- Ikke egentlig. Lars og jeg er ganske jevngode, Pål er kanskje litt foran, men bare på rutinen, og det bør være slik at de som spiller kamper også får være med i VM-troppen. Bare jeg får spilt flere kamper, og får mer trygghet skal jeg utfordre dem, lover Robert Hestmann.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke