23. aug
 
Møtes for å få orden på økonomien

Publisert: 01.nov.2008 06:56
Oppdatert: -
OSLO: Norges Ishockeyforbund (NIHF) og eliteserieklubbene skal møtes i neste uke i et forsøk på å få orden på økonomien. De tre partene i norsk ishockey, Elitehockey, eliteserieforeningen og NIHF vil også ha større åpenhet seg imellom.

- Det er ting som tyder på at det er vanskeligere og vanskeligere for klubbene både å være konkurransedyktige på isen og samtidig ha en sunn økonomi, sier generalsekretær i NIHF, Jon Haukeland til NRK.
Neste lørdag skal de ti eliteserieklubbene og NIHF møtes i forbindelse med firenasjonersturneringen på Jordal. Furuset, Stjernen og Comet sliter alle for å overleve økonomisk. Det finnes forbedringspotensial slik at klubbene kan drives sunnere.
- Det er mange flere som kjenner at de sliter mer. Hockeyen er blitt større, sesongen lenger, og da trenger man orden i regnskapsbøkene og ordning på organisasjonen for å kunne prestere bedre, sier leder av eliteserieforeningen Håkan Södergren. (NTB)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke