23. aug
 
Myrvold fikk ikke trene med Dragons
I helgen var Anders Myrvold på Hamar, og hadde hockeyutstyret med seg. Rune Gulliksen syntes ikke det passet å ha ham med på Storhamar-trening. Myrvold gikk derfor på skøyter alene i gamlehallen.

Publisert: 15.aug.2009 05:02
Oppdatert: -
LARVIK: Klubbløse Anders Myrvold var i helgen på Hamar, i forbindelse med jobb.

Han arbeider for et agentfirma, og skulle levere rapport på to russiske U18-spillere, som spilte mot Norges U20-landslag i OL-Amfien.
Til Hamar hadde han med seg bagen med hockeyutstyret.
Men med Storhamar fikk han ikke lov til å trene.
- Nei, jeg syntes ikke det passet. Det var litt i forhold til gutta også. Vi har med mange juniorspillere, og det var fullt. Jeg sa til Anders at det ikke passet og fikk forståelse for det. Mer var det ikke, sier Storhamar-trener Rune Gulliksen.

Familie i Hamar
Myrvold spurte Storhamars materialforvalter Jostein «Puma jr.» Smeby om istid, og gikk på skøyter alene i gamlehallen.

- Jeg spurte om det var noe istid, og fikk gått bra på skøyter. Jeg kunne helt sikkert trent med dem hvis de hadde sagt ja, men jeg har forståelse for at det ikke passet. Det er oppkjøringsperiode, og det skal testes spillere, sier Myrvold.
Anders Myrvold står oppført med en kamp for Storhamar. Han har også familie i Hamar.
- Jeg har et godt forhold til mange der oppe, og var veldig mye der på sommeren da jeg var liten. Det har ikke blitt så mye av det i det siste. Nå er det mer et hat-elsk-forhold mellom Hamar og Myrvold-klanen, smiler Anders Myrvold.

Dragons ikke tema
Den norske landslagsbacken er for tiden klubbløs, etter bråk mellom ham og Stavanger Oilers.

Foreløpig avventer han situasjonen.
- Jeg vil vente på riktig tid og utfordring. Derfor prøver jeg også å styre unna å trene med GET-liga-klubber. Det kan bli feil å ha trent med flere andre når jeg skal spille for en annen klubb. Men jeg trener for fullt, to ganger om dagen, akkurat som da jeg spilte i VM tidligere i år. Så jeg er i knallform, sier Myrvold.
Han sier det ikke har vært noe tema med Storhamar-spill.
- Nei, det har det ikke. Jeg har ikke lyst til å ha på meg for mange norske drakter før jeg gir meg. Jeg har hatt på meg Vålerenga-drakta, og sist Stavangers. Jeg er litt opptatt av det også, humrer Anders Myrvold til HA-sporten.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke