6. des
 
Myrvold til Stavanger Oilers

Publisert: 12.jun.2008 06.00
Oppdatert: -
STAVANGER: Landslagsbacken Anders Myrvold forlater Vålerenga til fordel for Stavanger Oilers i eliteserien ishockey.

Onsdag signerte 32-åringen en treårskontrakt med stavangerlaget, melder Aftenbladet.no.
- Oilers kom med en veldig interessant totalpakke som føles helt riktig for meg på det punktet jeg er i livet nå, sier Myrvold til Aftenbladet.no.
32-åringen er én av de mest profilerte ishockeyspillerne i Norge og har flere år bak seg som proff i utlandet. Myrvold fikk sin NHL-debut for Colorado Avalanche i oktober 1995. Han har også spilt for NHL-klubbene Boston Bruins, New York Islanders og Detroit Red Wings.
Forrige sesong spilte han for Vålerenga, og i VM i Canada i mai var han blant Norges beste spillere da Roy Johansens mannskap imponerte med å gå til kvartfinalen.
- Jeg har fortsatt mange år igjen av karrieren. Under VM fungerte ting veldig bra for min del, og jeg er sikker på at jeg bare blir bedre inn mot den kommende sesongen etter å ha fått trent skikkelig nå i sommer, sier Myrvold. (©NTB)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke