20. aug
NULL POENG: Ikke mye å glede seg over når man taper 0-5, men trøsten for Storhamar Dragons er at nå er en million kroner samlet inn. Her vokter keeper Tommy Johansen buret mot Stavanger Oilers. Foto: Fredrik Hubred Hagen
 
Næringslivs-onkler gjorde Dragons 400.000 rikere
Takket være rike, hemmelige onkler i næringslivet kunne Storhamar Dragons fredag passere millionen i sin kronerulling.

Publisert: 29.nov.2013 18:41
Oppdatert: -

Inntil videre er investorgruppen hemmelig, men det som gjorde at næringslivsgruppen bladde opp hele 400.000 kroner, var at grasrota denne gang har mobilisert. Ingen i ishockeyklubben vil i dag si hvem som kjøpte så mange aksjer i en transaksjon.
Tross 0-5 tap mot Stavanger Oilers torsdag, gleder daglig leder i Storhamar Erik Kristiansen seg over entusiasmen over å redde økonomien til Dragons og unngå minuspoeng. Ifølge Kristiansen ble det under kampen torsdag solgt aksjer for 28.000 kroner. Investorgruppen varsler at de vil gå inn med enda mer kapital. Kristiansen mener engasjementet som nå råder for klubben, viser at hockey har en sterk posisjon i Hedmark.
- Hvem er investorgruppen, Kristiansen?
- De vil ikke ha sine navn offentliggjort nå, men dette er enkeltpersoner fra næringslivet og omegn som har gått sammen. Før vi åpnet kontoret i dag, var det solgt aksjer for 20.000 kroner. Dette er kjempemoro, sier han.

Markedssjef

Kristiansen opplyser til HA-sporten at en markedssjef skal være på plass til uka. Også her er Kristiansen ordknapp, men etter HA-sporten erfarer er det Svein Skarpmo som skal inn på salgssiden. Han er mest kjent for tida i Nybergsund Fotball.
De oppdaterte tallene for aksjesalget alene fredag var 804.581 kroner.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke