11. des
 
Nathan Martz på is - og skryter av Storhamar
Nathan Martz (30) landet på Gardermoen mandag ettermiddag. I går var han på is to ganger.

Publisert: 07.sep.2011 04.12
Oppdatert: -
HAMAR: Kanadieren smilte og fleipet, og så ut til å trives fra første stund.
- Det er godt å være tilbake. Jeg hadde noen andre tilbud, men valget var ganske lett. Jeg har hatt dialog med gutta i Powerplay Club en måneds tid, og det var moro at det gikk i orden. Storhamar er en proff klubb, og jeg blir behandlet veldig bra her.
Nathan Martz var en slager sist han spilte i Dragons, i 2007-2008-sesongen. Kanadieren ble mest kjent for sine geniale pasninger fra bak motstandernes mål.
- Det kan tenkes at noen i klubben har veldig høye forventninger til meg. Jeg har trent bra, og har vært på is i tre uker, men det vil nok ta litt tid før jeg er inne i det. Men jeg skal gi full gass fra start, sier Nathan Martz.
30-åringen så bra ut på morgentreninga i går. Pasningene og skuddene satt bra.
- Formen er ok, og jeg gleder meg, sier Nathan Martz, som hadde suksess sammen med Joakim Jensen og Eirik Skadsdammen sist han var i Dragons.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke