20. aug
IKKE DRAGONS: Dragons fikk tilbud om Patrick Yetman, senest torsdag, men takket nei.
 
Nei til Yetman
Senest torsdag fikk Dragons tilbud om Patrick Yetman, men Carl Oscar Bøe Andersen & co. takket nei.

Publisert: 21.nov.2009 05:02
Oppdatert: -
HAMAR: Patrick Yetman, som ikke skulle ha vanlig lønn, har spilt i Dragons tidligere. Nå er markedet slik at mange gode spillere sliter med å finne seg nye klubber.

Yetman var sist i svenske Modo.

- Ikke gratis
Her forklarer daglig leder i Dragons, Carl Oscar Bøe Andersen, hvorfor de sa nei.

- Det å spille uten lønn betyr ikke at det er gratis. Det er snakk om bil og leilighet blant annet. Når det gjelder leilighet er det snakk om 6.000-7.000 kroner i måneden, og bil 3.000-4.000 kroner i måneden. Transferkort koster mellom 10.000 og 15.000 kroner. I tillegg er det ofte snakk om matpenger og forsikringer. Det blir penger av det, og per nå har vi ikke råd til det, sier Coba, og fortsetter:

Vil holde linja
- Økonomi er en del av det, men det er også en annen side. Vi kjører ungdomslinja, og føler at vi er godt besatt med rutinerte spillere. Det ville blitt en problemstilling at en ny spiller ville tatt plassen til en annen spiller. Det er alltid fristende med slike tilbud, men for oss går det på grunnleggende ting. Vi vil holde oss til det vi har satt i gang - både i medgang og motgang. Jeg er også usikker på effekten av å hente inn en slik spiller. Kommer det flere tilskuere? Og eventuelt hvor mange? Han ville sikkert produsert en del poeng, men slik ting er nå, vil vi bruke pengene på de spillerne vi allerede har, sier Carl Oscar Bøe Andersen.
Støttes av treneren
Trener Rune Gulliksen kommenterer Yetman-saken slik:

- Det er flere som er interesserte i å komme til oss, men vi vil holde fast på den linja vi har valgt i forhold til unge spillere, så det å si nei til Yetman er noe jeg støtter, sier Gulliksen, som har registrert at andre klubber henter nye spillere.
Stjernen har hentet fem nye, senest Henrik Höglund. Lørenskog har hentet en svenske og nå for noen dager siden en canadier.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke