15. des
NY STRAFF: Niklas Roest fikk fem kampers karantene etter at Sparta anket den første avgjørelsen.
 
Niklas Roest fikk fem kampers karantene
Fornyet behandlingsutvalg i Norges Ishockeyforbund har skjerpet straffen til Spartas Niklas Roest etter taklingen på Storhamars Jacob Berglund 6. desember.

Publisert: 16.des.2014 11.09
Oppdatert: 16.des.2014 11.23

Sparta-spilleren fikk først fire kampers karantene av disiplinærutvalget i Norges Ishockeyforbund. Avgjørelsen ble anket av Sparta. De mente at straffen var for streng og at grunnlaget for avgjørelsen var feil.

Fornyet behandlingsutvalg har nå behandlet anken, og resultatet ble som nevnt at Roest fikk en kamp mer i karantene. Fornyet behandlingsutvalg har vurdert taklingen på samme måte som disiplinærutvalget.

Taklingen på Berglund kom på stillingen 4-1 til Storhamar og klokka viste 59.17. Berglund endte med to knekte tenner. Niklas Roests albue traff Berglund i ansiktet. I ettertid beklaget Roest, og forklarte at han gjorde det for å beskytte seg. 

Ledelsen i Storhamar Dragons har holdt seg rolig gjennom hele saksgangen.

- Vi har stolt på ishockeyforbundet hele vegen, sier daglig leder i Storhamar Dragons, Njål Berge.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke