26. aug
 
Norges beste rekke med 78 målpoeng
Storhamar Dragons har eliteseriens giftigste rekke i Joakim Jensen, Christian Larrivée og Eirik Skadsdammen.

Publisert: 13.nov.2014 09:16
Oppdatert: 18.nov.2014 12:19

Trioen har produsert utrolige 78 målpoeng sammen i løpet av de 17 første seriekampene.

Christian Larrivée topper poenglista i eliteserien med 31 poeng (10 mål og 21 målgivende pasninger). Joakim Jensen er nummer fire med 26 målpoeng (15 + 11), mens Eirik Skadsdammen er på åttendeplass med 21 poeng (11 + 10).

DIREKTE på h-a.no kl.18.30: I kveld spiller Dragons borte mot Manglerud Star.

- Inne i en hetebølge

Det er mer snadder i tallene for dem som heier på de gule og blå: Jensen er toppscorer i ligaen, mens Larrivée har produsert flest målgivende pasninger av alle spillerne i den norske eliteserien.

- Vi har veldig god kjemi, sier Joakim Jensen, før han utdyper litt mer om hvorfor de har produsert så mange poeng sammen:- Eirik og jeg har spilt vingpar sammen i veldig mange kamper. Vi har hatt forskjellige sentre, men det har fungert bra med alle.Nå er det Christian Larrivée som er senter mellom dem.- Rekka vår er inne i en hetebølge nå, og det er alltid moro når marginene er med oss.Jensen forteller at både Skadsdammen og han liker å ha en senter som har pucken mye.

Glad i scoringer

- Jeg bruker mye tid på å plassere meg riktig, mens Eirik er veldig god på skøyter, og har et bra skudd. Nå spiller vi sammen med Larrivée, som tiltrekker seg mye oppmerksomhet. Når du har gullhjelm, er nesten to meter høy, og er god, blir det gjerne slik. Da blir det mer plass for oss andre, sier toppscoreren, og fortsetter:

- Det å plassere seg riktig blir mer naturlig etter hvert. Nå vet de andre hvor jeg er, og jeg er glad i å score mål. Jeg tenker mest på å se pasningslinjen før pucken kommer.Han forteller at det ikke handler så mye om blikkontakt når klikk-klakk-spillet skal serveres.- Vi ser oftest på kølla. Den er mest gjenkjennende. Derfor kan jeg ikke bytte farge på teipen på køllebladet, sier Jensen.Det handler også om mønstre som går igjen.- Det er noen mønstre som går igjen. Når Larrivée er bak mål, sklir jeg ned på første stolpe for eksempel.- Hvordan er det å spille i Norges mest effektive rekke?- Larrivée er jo en klassespiller, og Skadsdammen leverer alltid full innsats, og klager aldri. Han er lett å bli glad i. Måtte det gode samarbeidet bare fortsette utover.


 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
GULLREKKA: Eirik Skadsdammen (f.v.), Joakim Jensen og Christian Larrivée har produsert imponerende 78 målpoeng i løpet av 17 første seriekampene.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke