26. aug
STARTEN: Her ligger Robin Axbom på isen etter en takling fra Eirik Skadsdammen, som måtte i dusjen. Da Axbom kom raskt tilbake i spill reagerte Storhamar-supporterne.
 
Hockeyforbundet vil ha fakta på bordet
Norges Ishockeyforbund har nå bedt om rapport fra klubbene etter dramatikken i Stjernehallen lørdag.

Publisert: 26.okt.2015 17:20
Oppdatert: 26.okt.2015 19:05

Bakgrunnen for ønske om rapport, er det som skjedde i etterkant av kampen mellom Stjernen og Storhamar lørdag. Det oppsto et basketak mellom Storhamar-supportere og to Stjernen-spillere i enden av Stjernens spillerboks.

Vil undersøke

– Vi hadde ingen delegat i hallen, men er blitt gjort kjent med det. Vi forholder oss til klubbene, og vil undersøke hva som skjedde. Dette blir behandlet av administrasjonen i forbundet. Så kan saken eventuelt sendes videre til disiplinærutvalget. I de fleste arenaer er det vanskelig at slike episoder skjer, mens det er mulig i noen haller. Dette har vært et tema i Stjernehallen tidligere, men vi har ikke hatt mange slike episoder, sier Petter Salsten, som er sportssjef i Norges Ishockeyforbund.

Startet med utvisning

Dramatikken startet da Eirik Skadsdammen måtte gå i dusjen etter en takling på Robin Axbom, som ble liggende på isen. Stjernen-spilleren kom raskt tilbake i spill. Da reagerte supporterne, og ting utviklet seg videre. Det endte med bråk mellom supporterne og to Stjernen-spillere i enden av Stjernens spillerboks.  

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke