13. des
TRENER I FINLAND: Petteri Nummelin kommer til Storhamars kamper i Mora siste helga i august.
 
Nummelin går glipp av fire kamper
Storhamar får ikke med seg den rutinerte finske backen Petteri Nummelin (43) i de fire første treningskampene.

Publisert: 29.jul.2016 13.06
Oppdatert: 29.jul.2016 13.09

Mens Joey Tenute er ventet til Hamar mandag, vil det fortsatt gå en stund før vi får se den nye backen Petteri Nummelin.

Klar til Mora

Ifølge Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen er det gjort en avtale med finnen som gjør at han sluttet seg til Storhamar i forbindelse med turneringen de skal spille i Mora siste helga i august.

Der møter Storhamar nettopp Mora fredag 26. august og Tingsryd dagen etter.

– Nummelin kommer til oss når vi er i Mora. Når Storhamar lander kontrakten med en sånn spiller så blir det gjerne gjort noen personlige avtaler. Det er ikke noe unormalt at noen spillere kommer litt seinere. Det må man bare akseptere, sier Nilsen til HA-sporten.

Mister fire kamper

Det betyr at finnen går glipp av de fire første treningskampene mot Vålerenga 12. august, Lørenskog 16. august og turneringen på Lillehammer 19. og 20. august. Nilsen er imidlertid ikke bekymret for at Nummelin ikke skal være i form når han kommer.

– Jeg tror ikke jeg har så mye å tilføre han om hvordan han skal være i best mulig form. Han vet nok veldig godt hva han må gjøre for å ta vare på seg selv. Jeg har snakket med han selv, og han går på is med det nest beste laget i Turku til uka, så han starter på is samtidig med oss andre, sier Sjur Robert Nilsen.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke